26 / 04 / 2024

Altın yaydan çıktı, ok gibi fırladı!

Altın yaydan çıktı, ok gibi fırladı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, gün içinde 947 liraya kadar düşen altın fiyatları roket gibi yükseldi ve 966 lirayı gördü. İşte yeniden güvenli liman gömleği giyen altın fiyatlarında son durum...



Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, gün içinde 947 liraya kadar düşen altın fiyatları roket gibi yükseldi ve 966 lirayı gördü. Son 2.5 ayın en yüksek zirvesine ulaşan altın böylelikle yeniden güvenli liman gömleğini de giymiş oldu.

Küresel çapta artan resesyon endişeleri sebebiyle hem ons hem de gram altın fiyatları tarafında yükselidi. Altın fiyatları tarafında yaşanan hareketlilik sebebiyle Kapalıçarşı'da canlı çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler ve araştırılanlar arasında yer aldı. 

Altın yaydan çıktı, ok gibi fırladı!

Peki son 2.5 ayın en yüksek zirvesine ulaşan altın fiyatlarında son durum ne? İşte altın fiyatlarında son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön