19 / 04 / 2024

Konut fiyatları ok gibi fırladı! Bakanlık harekete geçiyor

Konut fiyatları ok gibi fırladı! Bakanlık harekete geçiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konut kredi faizleriyle ilgili açıklamalarının ardından konut fiyatları ok gibi fırladı. Bazı evlerde 500 bin TL'ye kadar artış görülürken, Hazine Bakanı Nebati, bu fırsatçılığa fırsat vermeyeceklerini söyledi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün gerçekleştirdiği basın toplantısında konut satışlarına ilişkin güzel haber verdi. Ancak devamı öyle olmadı.

0.99 FAİZ İŞLETİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 milyon TL'lik evlere kadar vatandaşlara 0.99 TL faizle konut kredisi sağlanacağını belirtti. Ayrıca TOKİ yapımlarına da hız vereceklerini dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön