18 / 04 / 2024

Altınbaş Safir yüzükler yarı fiyatına! 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş Safir yüzükler yarı fiyatına! 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, safir yüzüklere yüzde 45'e varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta safir yüzük fiyatları ne kadar? İşte 30 Aralık 2022 Zen safir yüzük fiyatları...



Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, safir yüzüklere yüzde 45'e varan indirim uyguladı. Erkenden uygun fiyatlarla yılbaşı hediyesi almak isteyenlere müjde! Altınbaş, safir yüzüklere indirim yaptı. 

Safir birçok medeniyette çeşitli anlamları simgeler. Eski Yunanca'da "güzel" anlamına gelen safir, gücün ve kadınlığın simgesidir. Güzelliğin de simgesi olan safir yüzük modeli, aşka dokunuyor ve pırlantalarla harika bir uyum yakalıyor! Safir yüzük, sonsuzluk sevgisini ve ruhun sınırlarını zorlama özgürlüğünü ifade eder. Özgün tasarım safir yüzük, zen ayrıcalıklarıyla kalbinize dokunuyor. 

 Altınbaş Safir yüzükler yarı fiyatına! 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Safir yüzük alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus da taşın kalitesidir. Safir, doğanın en saf mavisini içerir. Taşın parlaklığı ve mavi tonu da mavi safir yüzüğün ihtişamını anlatıyor.

Safir yüzük nasıl seçilir? Safir yüzük seçerken pırlantanın ışıltılı dünyasını ve safir taşın cezbedici anlamını en iyi yansıtan ve tarzınıza en uygun modeli seçmek önemlidir. Örneğin 0,30 karat pırlanta ve 0,50 karat pırlanta gibi alternatifler arasından seçim yapın.

Safir yüzük, zarafetinizi ve zarafetinizi öne çıkarmak için kullanmak isteyeceğiniz tüm kombinlerin en göz alıcı tamamlayıcılarından biridir. Ancak safir pırlanta yüzük ile kombinlendiğinde yüzüğün modeline göre farklı seçimler yapmak mümkündür.  Safir taşlı baget yüzük modeli, modern detaylara sahip elbiselerle mükemmel bir uyum yakalıyor. Klasik tasarımlar ise çekiciliğinizi yansıtacak şekilde tasarlanmış her türlü elbise modeliyle harika bir bağlantı sunuyor.

Peki, Altınbaş'ta safir yüzük fiyatları ne kadar? İşte 30 Aralık 2022 Altınbaş safir yüzük fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön