27 / 04 / 2024

Blue Diamond'da baget pırlantalar yarı fiyatına! 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da baget pırlantalar yarı fiyatına! 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da baget pırlanta yüzüklere yüzde 50 indirim yapıldı. Peki, Blue Diaomond'da  baget pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? Blue Diaomond  baget pırlanta yüzükler ne kadar? İşte 24 Aralık 2022 Blue Diaomond baget​​​​​​​ pırlanta yüzük fiyat listesi...



Blue Diamond'da baget pırlanta yüzüklere yüzde 50 indirim yapıldı. Bu indirimden yararlanmak isteyen kişiler Blue Diaomond'da baget pırlanta yüzük fiyatlarını araştırmaya başladı.

BAGET PIRLANTA NEDİR?

Baget kesim pırlanta kesimlerin en şık ve modern kesimlerinden biridir. Genellikle köşeli ve uzun dikdörtgen çubuklar için kullanılan bu kesim, pırlantayı diğer şekillerden farklı kılar. Baget pırlanta yüzük, pırlanta taşının "baguette cut" tekniği ile kesilmesiyle elde edilir.

BAGET PIRLANTANIN FARKI NEDİR?

Baget kesim pırlantalar özel kesim pırlantalar olarak bilinmektedir. Klasik yuvarlak kesim pırlantadan farklı bir güzellik sunan bu kesim, ona büyük bir netlik ve ayırt edici bir görünüm kazandırmaktadır. Baget pırlantalar, dikdörtgen şeklindedir ve yüzeyleri düz çizgilerden oluştuğu için doğrusaldır. Bu kesimin uzun ve dar kenarları ayna görüntüsünü andırıyor ve kamaşma yerine prizmatik bir yansıma oluşturuyor. Yuvarlak kesim pırlantalara göre daha az ışıltı üretir ancak bu özelliği onu eşsiz kılar. Bu büyüleyici derecede ince elmaslar, mücevherle mükemmel bir şekilde çerçevelenmiş zarif bir altın yüzüğe sahiptir. 

BAGET PIRLANTA NEDEN TERCİH EDİLİR?

Pırlanta yüzükler özel günler için anlamlı ve değerli hediyelerdir. Evlilik teklifi, nişan, düğün, düğün, yıl dönümü, doğum günü ve daha birçok önemli gün hediye edilebilir. Baget kesim pırlantalar, evlilik teklifinde sıra dışı ve göz kamaştırıcı bir seçim isteyenler için mükemmel bir seçim. Aynı zamanda nişan töreni için eşsiz bir hediyedir. Kişiye zarif ve sofistike bir görünüm verir.

Peki, Blue Diaomond'da  baget pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? Blue Diaomond  baget pırlanta yüzükler ne kadar? İşte 24 Aralık 2022 Blue Diaomond baget pırlanta yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön