25 / 04 / 2024

Zen Pırlanta'da baget pırlantalar yarı fiyatına düştü! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen Pırlanta'da baget pırlantalar yarı fiyatına düştü! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen Pırlanta'da baget pırlanta yüzüklere yüzde 50 indirim uygulandı. Zen'de çok sevilen baget pırlantalar birden yarı fiyatına indi. Peki, Zen Pırlanta'da  baget pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 27 Aralık 2022 Zen Pırlanta baget pırlanta yüzük fiyat listesi...



Zen Pırlanta'da baget pırlanta yüzüklere yüzde 50 indirim uygulandı. Zen'de çok sevilen baget pırlantalar birden yarı fiyatına indi. Bu indirimden yararlanmak isteyen kişiler Zen Pırlanta'da baget pırlanta yüzük fiyatlarını araştırıyor.

Zen Pırlanta da baget pırlantalar yarı fiyatına düştü! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

BAGET PIRLANTA NEDİR?

Baget pırlantalar, özel bir baget kesim tekniği kullanılarak pırlantalarla kesilerek modern bir görünüm kazandırılan pırlanta yüzüklerdir. "Baget kesim" olarak da adlandırılır. Geleneksel oval kesim tekniğinden sonra baget yüzük modeli daha canlı ve keskin duruyor. Baget kesimin düz hatları, pırlantanın mükemmelliğini yüksek oranda yansıtırken, parlaklığını kendinden emin bir şekilde ortaya koyuyor. 
Kadınların olmazsa olmaz pırlanta tasarımlarından biri olan baget kesim altın yüzükler için de uygundur. Altın baget yüzükler, çoğunlukla pırlanta içeren yüzük modelleridir. İçeriğinde altın ya da pırlanta bulunan baget pırlanta yüzükler, pırlantanın lüks hissini altının gücüyle birleştirerek hayatınızı zenginleştirecek.

Zen Pırlanta da baget pırlantalar yarı fiyatına düştü! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

BAGET YÜZÜKLERİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ?

Baget yüzük, geleneksel oval tasarımdan tamamen farklı bir konsepte sahiptir. Baget pırlanta yüzük, yüzbinlerce yıllık pırlanta serüvenlerinin izini taşıyor. Anlam ve mükemmellik dolu bir elmas. Zarafet, zarafet, estetik ve en önemlisi sevgi ve şefkati yansıtır. Aşkınızı pırlantanın zarafeti ile yansıtmak için özel olarak tasarlanan Zen pırlanta baget yüzük koleksiyonu, mutluluk yolculuğunuza estetik, anlam, zarafet, şıklık ve değer katacak!

Peki, Zen Pırlanta'da  baget pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? Zen Pırlanta  baget pırlanta yüzükler ne kadar? İşte 27 Aralık 2022 Zen Pırlanta baget pırlanta yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön