25 / 04 / 2024

Altında kahreden haber şimdi geldi! Yatırımcılar şok oldu! Rakamları gören 'bu kadar da olmaz' dedi...

Altında kahreden haber şimdi geldi! Yatırımcılar şok oldu! Rakamları gören 'bu kadar da olmaz' dedi...

Piyasalarda altın fiyatları takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları öyle seviyelere düştü ki fiyatları gören yatırımcılar 'bu kadar da olmaz' dedi. İşte altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri...



Altın fiyatları  haftanın son işlem gününe düşüşle başlarken haftayı düşüşle kapattı. Altın fiyatlarındaki son dakika rakamlar görenleri kahretti.

KAHREDEN HABER...

Ons altın bugün yüzde 1 değer kaybederek 1784 dolara düştü. Bu seviye 6 ay önce görülen en dip seviye olarak kayıtlara geçmişken bugün tekrar yaşandı.
Gram altın ise şu sıralar 977 TL civarında işlem görüyor. Son dakika altın fiyatlarını görenler rakamlar karşısında kahroldu. 

Peki altın fiyatları neden düşüyor? Altın düşmeye devam edecek mi?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön