27 / 04 / 2024

Altında resmen tarih verildi, baş döndüren trafikten yorulanlar buraya! Perşembe günü bu kadar olacak

Altında resmen tarih verildi, baş döndüren trafikten yorulanlar buraya! Perşembe günü bu kadar olacak

Altın fiyatlarında yaşanan gelişmeler vatandaşları hayli meraklandırıyor. Altın bir gün yükselişe geçerken, diğer gün yeniden düşüş seyri gösteriyor. Altın fiyatlarında bir tarih verildi. İşte o tarih hakkındaki tüm detaylar...



Altın fiyatlarında son günlerde oldukça ilginç gelişmeler yaşanıyor. Altın geçtiğimiz günlerde yeniden 1000 TL'nin üzerine çıkmış ve bir süre burada beklemişti. Daha öncesinde altın almayan vatandaşlar büyük pişmanlık yaşarken,altında önceki gün de bomba gelişmeler yaşandı. 

YENİDEN DÜŞÜŞ GÖSTERDİ

Altın fiyatları herkesin şaşkın bakışları arasında yeniden düşüş gösterdi ve 1000 TL'nin altına geriledi. Altın fiyatlarındaki bu gerileme, vatandaşların altın fiyatlarına olan ilgisini de yeniden artırdı. Durum böyle olunca gözler de ABD'deki verilere çevrildi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön