18 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında ters dalga! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! 8 Temmuz 2022 son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarında ters dalga! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! 8 Temmuz 2022 son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika rakamları merak eden yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını merak ediyor. Bugün altın fiyatlarında ters dalga görülüyor. Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün tekrar düştü. Yatık altında altını olanlar hemen bakın! 8 Temmuz 2022 altın fiyatları.



Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Rusya Ukrayna Savaşı ile birlikte rekor seviyelerini gören altın, şu sıralar dip seviyelerde işlem görüyor. Ons altın fiyatı bugün 1740 dolardan işlem görüyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın ne kadar? Yastık altında altını olanlar hemen bakın! İşte 8 Temmuz 2022 altın fiyatları...

Ons altın fiyatı çarşamba günü 1732 dolarla eylül 2021'den bu yana en düşük seviyeyi görmesinin ardından bugün 1740 dolara kadar yükseldi. 

Çarşamba günü açıklanan ABD Merkez Bankası son toplantısına ait tutanaklarda, bankanın enflasyon oranlarını düşürme kararlığının devam etmesi piyasalarda dalgalanmalara neden oluyor.

Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altında resmen ters dalga yaşanıyor. Yastık altında altını olanlar hemen baksın! İşte son dakika altın fiyatları 8 Temmuz 2022..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön