29 / 03 / 2024

Altındağ Belediyesi'nden 3 dev park daha!

Altındağ Belediyesi'nden 3 dev park daha!

ltındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 3 dev parkın daha açılışını gerçekleştirdi. Plevne, Gültepe (Çinçin) ve Gülpınar Mahalleleri’ne yapılan 3 parkı temsilen, Gültepe Parkı’nda yapılan açılış töreni coşku dolu geçti.




Altındağ’a kazandırdığı yatırımlarla ilçenin çehresini değiştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 3 dev parkın daha açılışını gerçekleştirdi. Plevne, Gültepe (Çinçin) ve Gülpınar Mahalleleri’ne yapılan 3 parkı temsilen, Gültepe Parkı’nda yapılan açılış töreni coşku dolu geçti.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine, AK Parti  Ankara  milletvekili adayı Emrullah İşler’in yanı sıra,  AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Karaca, AK Parti İlçe Teşkilatı, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda Altındağlı vatandaş katıldı.



“Altındağ bu kadar değiştiyse, sizlerin sayesinde değişti.”


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konuşmasında Altındağ’ın son 10 yılda yaşadığı değişimi hatırlattı. “O günlerden bugünlere geldiysek, bugün Altındağ bu kadar gelişti ve değiştiyse, bu Altındağ Belediyesi yönetiminden çok, sizlerin, her sevincimize ortak olan, kalkıp buralara kadar gelen, ağzı dualı Altındağlı vatandaşlarımızın sayesinde olmuştur.” dedi.


Mahallenin adının Gültepe olarak değiştiğini, ancak kendisinin geçmişin hatırlanması için Çinçin ismini kullandığını belirten Başkan Tiryaki, bundan 5-6 yıl önce asayiş sorunlarıyla ünlü Çinçin’in bugün Ankara’nın en kıymetli yaşam alanlarından biri haline geldiğini belirtti. Başkan Tiryaki, önümüzdeki günlerde inşaatı tamamlanan yeni parkların, camilerin ve aile sağlığı merkezlerinin açılışlarının da gerçekleştireceklerini müjdeledi.


Açılış törenine gelen herkese teşekkürlerini ileten Başkan Veysel Tiryaki, “Mevlam attığınız her adım başına sevap yazsın.” diyerek konuşmasını tamamladı. Başkan Tiryaki 3 parkın da Altındağ’a hayırlar getirmesini temenni etti.


“Çalışmak lafla değil, işle olur. Tıpkı Başkan Tiryaki’nin yaptığı gibi…”


Açılış töreninde Altındağlılara seslenen AK Parti Ankara milletvekili adayı Emrullah İşler ise “Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Çalışmak lafla değil, işle olur. Tıpkı Başkan Tiryaki’nin yaptığı gibi…” dedi. İşler sözlerini şöyle sürdürdü:


“Başkan Veysel Tiryaki işini çok seviyor, hala ilk günkü heyecanıyla Belediye Başkanlığı yapıyor. Yaşanan değişimin, dönüşümün en güzel göstergesi burası, yani eskiden Çinçin dediğimiz bölge… Çocukluğu ve gençliği Altındağ’da geçen biri olarak Altındağ’ın eski halini çok iyi biliyorum ve yaşanan değişimi yakından takip ediyorum. İşte parkımız, devasa bir park… Kültür Merkezleri, yüzme havuzları da yapılıyor. Burası Altındağ’ın kalbi oldu adeta… Altındağ’da geldiğim açılış sayısını ben bile unuttum.”


Daha sonra protokol üyeleri hep birlikte kurdele keserek, parkın açılışını gerçekleştirdi.



Altındağ Belediyesi





Geri Dön