18 / 04 / 2024

Altındağ park projeleri

Altındağ park projeleri

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye tam 38 dev park kazandırdı. 30 bin metrekare büyüklüğündeki Yıldız Parkı ise bu zincirin son halkası oldu. Yıldız Parkı coşku dolu bir törenle açıldı.

Altındağ Belediyesi'nden 3 dev park daha!

ltındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 3 dev parkın daha açılışını gerçekleştirdi. Plevne, Gültepe (Çinçin) ve Gülpınar Mahalleleri’ne yapılan 3 parkı temsilen, Gültepe Parkı’nda yapılan açılış töreni coşku dolu geçti.

Ankara Altındağ'a 30 bin metrekarelik park inşa ediliyor!

Altındağ Belediyesi, ilçeye yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Altındağ’ın son yıllarda büyük değişime uğrayan mahallesi olan Feridun Çelik Mahallesi’nde yapımına başlanan dev park, tam 30 bin metrekare büyüklüğünde...

Altındağ'da park projeleri için yıkımlar tamamlandı!

Altındağ'da park projeleri için yıkımlar tamamlandı. Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil.

Altındağ'da park yapmak için yıkımlar tamamlandı!

Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. Altındağ'da park yapmak için yıkımlar tamamlandı.

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Ankara Altındağ'da 2018 yatırım yılı olacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, yıl sonuna kadar kültür merkezi, park, aile sağlığı merkezi, anaokulu gibi yatırımlara ara vermeden devam edecek.

Yıldız Park Altındağ fiyatları!

Yıldız Park Altındağ fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Yıldız Park Evleri'nde teslimler Mayıs 2019'da yapılıyor...

Altındağ Yıldız Park fiyatları!

Peşinde yüzde 10 indirim sağlanan Altındağ Yıldız Park Evleri Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor. işte Altındağ Yıldız Park fiyatları...

Antakya Altınevler Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Ürgenpaşa Mahallesi Altınevler Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Altındağ projelerinde son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, güne hızlı bir başlangıç yaptı. Önce Beşikkaya Mahallesi’ndeki at maneji inşaatını gezen Başkan Tiryaki, daha sonra Doğantepe Mahallesi’ne yapılacak olan parkın son durumu hakkında bilgi aldı.

Altındağ Hamamarkası projeleri 2017'de başlıyor!

Her sabah Altındağ’ın farklı mahallelerinde denetimlerini aralıksız sürdüren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ekibiyle birlikte bu sefer de Hamamarkası’nı gezdi. 2017 yılında Hamamarkası’na yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ankara Altındağ'a yeni yatırımlar yapılıyor!

Ankara Ulubey Mahallesi'nde büyük bir değişim başlatan Altındağ Belediyesi, dönüşüm kapsamında yıkılan yerlerde 3 park ve 1 aile sağlığı merkezi projesini hayata geçirdi.

Kadıköy hafriyat kamyonu istilası altında!

Bağdat Caddesi'nde inşaatlar nedeniyle Kadıköy adeta hafriyat kamyonu istilası altında! Park halindeki araçları çizen kamyon şoförleri, bununla da yetinmeyip araç sahipleriyle kavga ediyor.

Altındağ Karacaören’e yeni park!

Göreve geldiği günden itibaren çevre yatırımlarına büyük önem veren Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ’a 39 büyük park kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından açılışı yapılan son park ise Karacaören Mahallesi’ndeki park oldu.

Altındağ kentsel dönüşümde zirvede!

Gerçekleştirilen özel bir organizasyonla 2015 yılında yapılan tüm çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2016 yılının projeleri hakkında da bilgi verdi.

Veysel Tiryaki: Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,"Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var." dedi.

Altındağ park projeleri Haberi

Altındağ park projeleri


Göreve geldiği günden itibaren yemyeşil bir Altındağ için çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçeye tam 38 dev park kazandırdı. Ali Ersoy ve Yıldıztepe Mahallelerinin birleştiği alana yapılan 30 bin metrekare büyüklüğündeki Yıldız Parkı ise bu zincirin son halkası oldu. Yıldız Parkı coşku dolu bir törenle açıldı.


Başkan Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Ak Parti milletvekili adayları, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Mehmet Atilla Maraş, Altındağ Belediyesi meclis üyeleri ve birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Cemil Çiçek: “Ankara’nın özü Altındağ’dır.”


Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Cemil Çiçek, konuşmasında Altındağ’a ayrı bir parantez açtı. Altındağ’ın...