29 / 03 / 2024

Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Öztürk, Nimet Özdemir, Carlo Magno tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.




Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Öztürk, Nimet Özdemir, Carlo Magno tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.       Her türlü sanayi ve iş makineleri ile cihazların ticaretini yapmak, işletmek ithalat ve ihracatını yapmak. Bunlara ait yedek parçalar ile teçhizat ve ekipmanlarının imalat, pazarlama, ithalat           ve  ihracatı ile dahili ticaretini yapmak. b.       Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde           kat karşılığı binalar yapmak. Sektöründe kullanılan her türlü sarf malzemesinin imalatı, ithalat ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak.



Geri Dön