23 / 04 / 2024

Altını olanlara müjde! 50 gram altın kazanmak için sadece bunu yapmanız gerekiyor!

Altını olanlara müjde! 50 gram altın kazanmak için sadece bunu yapmanız gerekiyor!

Yastık altındaki altını ekonomiye kazandırmak için kolları sıvayan Ahlatcı Metal Rafineri A.Ş., Maliye ve Maliye Bakanlığı ve Bankacılık Merkezi malları ortaklığında Altın Toplayıcı Tasarruf Modeli'ni (ATOM) geliştirdi. Bu sistemle 50 gram altın verilecek! 



Yastık altındaki altını ekonomiye kazandırmak için kolları sıvayan Ahlatcı Metal Rafineri A.Ş., Maliye ve Maliye Bakanlığı ve Bankacılık Merkezi malları ortaklığında Altın Toplayıcı Tasarruf Modeli'ni (ATOM) geliştirdi. 

Altın için 15 Ağustos uyarısı geldi! Bu haberi okumadan altın almayın! Ünlü uzman İslam Memiş kötü haberi verdiVATANDAŞ HER TÜRLÜ KAZANACAK!

ATOM sisteminde kullanan altınların iki getisi olacak. Buna göre vatandaşın ilk kazancı, altınını sisteme teslim ederken oluşacak.

ATOM sisteminde "işçilik maliyeti" yazan kuyumcular tarafından %8'e varan kesintiler en aza düşürülecek. Ahlatcı'nın verdiği artı milyemler; 14 ve 18 ayar altın teslimlerinde 20 puana kadar yükselecek.

Peki, bu sistemle nasıl kar edilir? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön