19 / 04 / 2024

Altını ve doları olanlar ne yapacak? Altın uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Çarşı pazar karışacak

Altını ve doları olanlar ne yapacak? Altın uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Çarşı pazar karışacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın için çok kritik uyarılarda bulunurken, elinde dolar olan  kişilerle ilgili de değerlendirmeler yaptı. Memiş, tarih vererek, “Çarşı pazar karışacak” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolar için öenmli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarının yatırım tavsiyesi niteliği taşımadığını söyleyen İslam Memiş, "Döviz alınır mı?" isimli videosunda şu şekilde konuştu:

“Dolar tarafında yine mesaj verdim. Dolar tarafındaki yatırımcı vatandaşlar, biraz daha dikkat etmek zorunda. Dolara atacakları tokat ile birlikte, dolar yatırımcısı üzülebilir vatandaşların dikkat etmesi gerek. Emtiaları elimizde tutmaya devam edelim. Altın ve gümüşümüze dokunmadık. Eylül ayı sonrası için özellikle hem ağustos ayının ortaları hem eylül ayında pozitif görünümün devam edeceğini düşünüyorum. Bir yıldır baskılanan altın ve gümüş fiyatlarında teknik olarak resesyona giden ABD piyasalarına karşı olumlu görünümüne devam edecektir. Altın ons fiyatında ise 1800 doları hedef olarak belirledik.

"AĞUSTOS AYINDA BU SEVİYELER DIŞINDA SAKIN BEKLEMEYİN"

Eylül ayında gıda kıtlığını sık sık konuşacağımız bir döneme gideceğiz. Temmuz ve ağustos tatil aylarını güzel geçirin, dinlenin, bant aralıkları dışında bir gelişme beklemeyin. Dolarda 17 - 18 TL gram altında 950 - 1000 TL. Ons altında 1680 – 1780 TL, gümüş gramda 11 - 12 TL aralığında.

 Altını ve doları olanlar ne yapacak? Altın uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Çarşı pazar karışacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön