24 / 04 / 2024

Altının gram fiyatı 404 lira!

Altının gram fiyatı 404 lira!

Altının gram fiyatı, haftaya yükselişle başlamasının ardından 404 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 654 lira, Cumhuriyet altını ise 2.687 liradan satılıyor.



Gram altın, cuma günü altının ons fiyatı ve dolar kurundaki yükselişe paralel sınırlı da olsa değer kazanırken günü bir önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 399,2 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gram altın, haftaya da değer kazancıyla başlamasının ardından saat 11.00 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 1,2 üzerinde 404 lirada dengelendi. Aynı dakikalarda çeyrek altın 654 lira, Cumhuriyet altını da 2.687 liradan satılıyor.

Altının gram fiyatı 404 lira!

Altının ons fiyatı şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,7 üzerinde 1.795 dolar seviyesinden alıcı buluyor. Analistler, emtia fiyatlarındaki artışın küresel bazda enflasyonist baskı oluşturabileceğine ilişkin endişelerle yükselen risk algısının altının ons fiyatını desteklediğini söyledi.

Bugün ABD'deki teşvik paketine ilişkin haber akışının yanı sıra Almanya'da Ifo endekslerinin takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.760 doların destek, 1.820 doların direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?

Altının gram fiyatı ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön