26 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat gümüşte alım zamanı mı? Gümüşün gram fiyatı kaç lira?

Yatırımcılar dikkat gümüşte alım zamanı mı? Gümüşün gram fiyatı kaç lira?

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün gram fiyatı şu dakikalarda alış fiyatı 11,54 lira, satış fiyatı ise 11,87 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki gümüş bugün kaç lira seviyesinde güne başladı? Gümüşün gram fiyatı kaç lira?



Yatırımcıların yakından takip ettiği gümüşün gramı güne düşüşle başlarken kapanışı alış fiyatı, 11,54 lira seviyesinde, satış fiyatı ise 11,87 lira seviyesinde yaptı.

Gümüşün gram fiyatı geçtiğimiz haftanın son işlem günü alış fiyatı 11,60 TL, satış fiyatı ise 11,95 TL seviyelerinde işlem gördü. Haftayı 12 lira seviyesinin altında kapatan gümüş yeni haftaya nasıl başladı? sorusunun cevabı yatırımcılar tarafından araştırılıyor.

RUSYA UKRAYNA SAVAŞI GÜMÜŞÜ ETKİLİYOR

Gümüş fiyatları Rusya Ukrayna arasındaki gerilimin etkisi ile ani iniş çıkışlar göstermekte. Savaş tarafından olumsuz haberlerin gelmesi piyasalarda hareketlilik yaratırken gümüş fiyatlarınında yükselmesine neden oluyor. Öte yandan gelen olumlu haberler ise gümüş fiyatlarında düşüş sağlıyor. Peki şuanda savaş ile ilgili son gelişmeler neler?  Rusya Ukrayna'nın güney ve doğu bölgeleri hariç diğer bölgelerden çekiliyor.  İrpik Belediye Başkanı Aleksandr Markuş bölgenin düşman işgalinden arındırıldığını duyurdu. Kiev bölgesi tamamen Rus işgelinden temizlendiğini açıkladı. Gelen bu olumlu haberler gümüş fiyatlarının yönünü aşağı çevirdi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön