20 / 04 / 2024

Altınok Öz, Yakacık’taki park çalışmalarını inceledi!

Altınok Öz, Yakacık’taki park çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Yakacık Havuz Sokak’ta yapımı devam eden park alanındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, sorumlulardan bilgi aldı.



Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Kartal ve Kartal halkı için yapılan çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyor. Başkan Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Meclis üyesi Yücel Süslü ve beraberindeki heyet Yakacık’ta yapımı devam eden park çalışmalarını yerinde inceledi. Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımına devam eden parkta Başkan Op. Dr. Altınok Öz, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alırken, yapılması gerekenler konusunda da talimat verdi.

 

Başkan Altınok Öz, göreve geldiği günden itibaren Kartal’da yeşil alanların iki kat artırıldığını, tankerlerle park sulamanın sona erdirilip otomatik sulamaya geçildiğinin de altını çizdi. Parklarda güneş enerjisi ile aydınlatma yapıldığını ve yeni parklar için çalışmaların devam edeceği söyledi.

 

Yaklaşık 17 bin dönüm üzerine yapımı devam eden Yakacık’taki parkta; 800 metrekare futbol sahası, üç ayrı çocuk oyun alanı, bir tanesi büyük olmak üzere üç adet amfi, büyük amfi etrafında gezilebilecek meydan, oturma- dinlenme alanları, seyir terasları, kitap okuma alanı, sıhhi-yenilebilir ve kokulu bitkiler ile bir de havuz yer alacak.

 

Parktaki çalışmaları yakından takip eden Başkan Altınok Öz, burada çocuklar tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı. Çocuklarla sohbet eden Başkan Altınok Öz, yeşil alanların çocukların sportif faaliyetlere katılması ve sosyalleşmelerindeki önemine değindi.


Geri Dön