19 / 04 / 2024

Altınordu Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Altınordu Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen Altınordu Spor Kompleksi'nde sona gelindi.



 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilen spor kompleksi çalışmalarında sona gelindi. 3 nizami futbol sahası, 6 tenis kortu ve birçok spor yatırımının bulunduğu komplekste incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Sadece Ordu’muzun değil, bölgemizin de en donanımlı yatırımlarından olan spor kompleksimizi kısa bir süre sonra hizmete sunacağız” diye konuştu.

 
Genel Sekreter Bülent Civelek ile birlikte tesiste yaptığı incelemelerde yetkililerden bilgi alan Başkan Enver Yılmaz, futbol sahalarının 20 gün içerisinde amatör futbol kulüplerinin hizmetine sunulacağını dile getirdi. Eskiden bataklık olan bu alanda bugün devasa bir spor kompleksinin ortaya çıktığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz konuyla ilgili olarak, “Proje kapsamında, amatör spor kulüplerine 2 adet 72 x 113 m ölçülerinde sentetik ve 1 adet 72 x 113 m doğal çim futbol sahası olmak üzere toplam 3 nizami futbol sahası, 4 bin 500 kişilik tribün ve amatör spor kulüplerinin tüm ihtiyacına cevap verecek nitelikte bir sosyal tesis hayata geçiriliyor. Projede yer alan sahalarda çim serme çalışmalarımız tamamlandı. İçerisinde amatör spor kulüplerine tahsis ettiğimiz mekânlar, soyunma kabinleri, ofisleri ve yaklaşık 600 araç kapasiteli açık otopark alanıyla hazır hâle gelen spor kompleksini 20 gün sonra amatör futbol kulüplerinin hizmetine sunacağız. Bu tesisimiz, sadece Ordu’muzun değil, bölgemizin de en donanımlı yatırımlarından biri olacak” diye konuştu.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi

 


 
 


Geri Dön