26 / 04 / 2024

Altınvadi Residence'ın temeli atıldı!

Altınvadi Residence'ın temeli atıldı!

5 yıldızlı otel konforu sunan Altınvadi Residence' nin temel atma töreninde yapılan konuşmaların ana temasını ise son günlerde Türkiye'nin bazı bölgelerinde sıkça yaşanan depremler oluşturdu...



Yenilikçi bir anlayışla çağdaş mimarinin en güzel örneklerini Adana'da yapan Canpolat inşaat, Hatay'ın İskenderun ilçesinde de yeni projesiyle dikkat çekiyor. 


Temel gereksinimleri günümüzün en son teknolojisiyle gerçekleştiren Canpolat inşaat'ın gözde projesi Altınvadi'nin temeli görkemli bir törenle İskenderun'da atıldı. 


Yenilikçi bir anlayışla çağdaş mimarinin en güzel örneklerini Adana'da yapan Canpolat İnşaat, Hatay'ın İskenderun ilçesinde de yeni projesiyle dikkat çekiyor. 


Temel gereksinimleri günümüzün en son teknolojisiyle gerçekleştiren Canpolat İnşaat'ın gözde projesi Altınvadi'nin temeli görkemli bir törenle İskenderun'da atıldı.Temel atma törenine Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasaray. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Emniyet Müdürü Cengiz Başer, bürokratlar, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


5 yıldızlı otel konforu sunan Altınvadi Residence'nin temel atma töreninde yapılan konuşmaların ana temasını ise son günlerde Türkiye'nin bazı bölgelerinde sıkça yaşanan depremler oluşturdu. 


Karasaray: "Depreme Dayanıklı ve Yeşil Alanlı" Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasaray, Canpolat İnşaat'ın hayata geçirdiği AltınvadiResidenee'ın, İskenderun'un her geçen gün büyümesine katkı sunmasının yanı sıra depreme dayanıklı olması yönünden de yaşanabilir ortamlar sunduğunu söyledi. 


Ev sahibi olmanın herkesin hayali olduğunu kaydeden Karasaray, İskenderun'un inşaat sektörüyle ülke gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirterek, "Bu yaşam merkezlerinde bol yeşil alan olması da ayrıca sevindiricidir" diye konuştu. 



Adana Beş Ocak Gazetesi 


Geri Dön