25 / 04 / 2024

Altınyıldız Gayrimenkul: İstwest'in yüzde 60'ı satıldı!

Altınyıldız Gayrimenkul: İstwest'in yüzde 60'ı satıldı!

Altınyıldız Gayrimenkul, Fer Yapı ile birlikte Yenibosna'daki Altınyıldız fabrika arsasında geliştirilen İstWest projesinin inşaat ruhsatının Ağustos 2011'de alındığını açıklarken projenin yaklaşık yüzde 60'ının satıldığını dile getirdi



Altınyıldız Gayrimenkul, Fer Yapı ile birlikte Yenibosna'daki Altınyıldız fabrika arsasında geliştirilen İstWest projesinin inşaat ruhsatının Ağustos 2011'de alındıını açıklarken projenin yaklaşık yüzde 60'ının satıldığını dile getirdi.

Altınyıldız Gayrimenkul tarafından yapıaln açıklamada şu noktala değinildi:

Fer Yapı ile birlikte Yenibosna'daki Altınyıldız fabrika arsasında geliştirmiş olduğumuz  İstWest projemizde İnşaat Ruhsatımızı Ağustos 2011 tarihi itibari ile almış bulunuyoruz. Toplamda 1000'e yakın konut ve 75'e yakın mağazadan oluşacak projemiz tamamlandığı zaman bölgenin en yeşil, en ferah, en güzel projesi olmasını öngörüyoruz. Nisan ayında konutlarımızın satışına başladık, gerek konumu, gerekse projenin cazibesi ve beğenilmesi ile bugüne kadar hedeflediğimizin de üzerinde bir satış gerçekleştirerek konutlarımızın yaklaşık %60'ını satmış bulunuyoruz. Mağaza alanlarımızın ise satışlarına henüz  Eylül ayında başlandı, bu alanlar için de planlama ve satış faaliyetlerimiz devam etmektedir.

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön