26 / 04 / 2024

Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok kalabalık bir aileyiz bize geniş hacimli buzdolabı lazım diyen hanımlar Altus,geniş iç hacme,yüksek enerji yönetimine ve buzlanma yapmadan donduran teknolojisi ile sizin karşınıza çıkıyor. İşte buzdolabı hakkında merak ettikleriniz..



Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev yaşam alanlarının en önemli cihazları arasında yer alan buzdolapları mutfakların temel ihtiyaçları arasınadır. Bu buzdolapları geniş iç hacimleri ve dondurucu özelliklere sahip olması sebebiyle gıdaların bozulmadan uzun süre kullanılabilmelerine olanak sunuyor. Buzdolapları buzlukta muhafaza etmeniz gereken yiyecekleri gelişmiş teknolojileri sayesinde koruyor.

NO FORST BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

  • Buzdolabı çeşitleri yiyeceklerinizin güvenli bir şekilde depolanabilmesine yardımcı olur. Besinlere bakterilerin temasını önlemek için No Frost çeşitleri tercih ediliyor.
  • Beyaz renk tonu ile satışa sunulan Altus Alk 471 X model No Frost özelliğe ile kendi buzunu kolaylıkla çözüyor. Dondurucuda herhangi bir karlanma ve buzlanma yapmadan otomatik bir şekilde çözülmesini sağlıyor.
  • Koruma kanallarına sahip buzdolabı herhangi bir kesintide cihazın bozulmasını önler. Alt kısmında dondurucu bulunduğundan kullanım konforunuz artar.
  • Bu model sayesinde dondurucu kısmında bulunan ürünlere ihtiyaç anında pratik bir şekilde ulaşmak mümkün.Özel sebzelik bölmeleri ile ürünlerin birbirinden ayrıştırılması kolaylaşır. Bu sayede meyve ve sebzeleri farklı kanallara koyma imkanı elde edilir.
  • Ürünün dış yüzeyinde çizilmeye ve çatlamaya karşı koruma mekanizması bulunur. Bu sayede herhangi bir olumsuz durum karşısında koruma sağlar. 
  • Geniş iç hacme sahip olan Altus Alk 471 X No Frost kombi buzdolabı dilediğiniz kadar ürünün depolanabilmesine yardımcı olur. 
  • Aynı zamanda derin dondurucu kapasitesi de fazla olduğundan et ve konserve gıdalarınızın donması pratik bir hal alır.Pratik yapılı olan bu model hızlı bir soğutma ve dondurma imkanı sunar. 38 dB ses seviyesi ile gürültüsüz bir kullanım sunar. 

Peki Altus no frost buzdolabı en uygun fiyata nerde satılıyor?


Geri Dön