24 / 04 / 2024

Ametist Park'a rekor talep geldi!

Ametist Park'a rekor talep geldi!

Ankara iş ve sosyal yaşamına farklı bir boyut getirecek şekilde planlanan Ametist Park projesine şimdiye kadar rekor sayıda ön talep geldi.



Yapı tarafından hayata geçirilen Ametist Park projesinde ön talep dönemi kısa bir süre daha devam edecek. Proje hakkında açıklamalar yapan İCK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, ön talepleri almaya başladıkları Ametist Park'ta yaklaşık 2 aylık süreçte sağlık sektöründen, yeme-içmeye kadar geniş bir yelpazede 154 başvuru aldıklarını belirterek, “230 metre cadde cephesinde 50 ofis, 50 ticari alanı bünyesinde barındıran Ametist Park, Ametist Konutları ile birleşim alanında da uzun ve geniş bir yaşam sokağı ile hizmet verecek. Ametist Park’ta, alanında öncü firmalardan gelen ön talep başvuruları sevindirici. Ön talep toplamaya bir süre daha devam edeceğiz” dedi.

 

Cemal Kuru sözlerine şu şekilde devam etti; “Ametist Park’ı, gerek bugünün ve geleceğin önemli lokasyonlarından birinde bulunması, gerek mimarisi ile pek çok farklı kitleye hitap edebilecek bir kompleks olarak düşünebiliriz. Nitekim gelen taleplerin yoğunluğu ve sektörel çeşitlilikten de bunu anlayabiliyoruz. Her ön talebi ekip olarak titizlikle değerlendiriyor ve Ankara’nın en seçkin projesine imza atmayı hedefliyoruz.”


 

http://www.ickyapi.com.tr/
 


Geri Dön