27 / 04 / 2024

Anadolu Ajansı Londra ofisi açıldı!

Anadolu Ajansı Londra ofisi açıldı!

Anadolu Ajansı Londra ofisi açıldı. Ofisin açılışını, Başbakan Yardımcısı Arınç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Öztürk yaptı. Merkez, AA'nın İngilizce yayını için de önemli merkezlerden biri olacak...



Anadolu Ajansı'nın küresel yapılanması çerçevesinde Avrupa'daki diplomasi, finans ve spor haberlerinin önemli merkezlerinden biri olacak Londra ofisi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün katılımıyla açıldı. 


İngiliz siyasetinin kalbi olarak bilinen tarihi Parlamentonu'nun ve bakanlıkların yanı başındaki Londra ofisinin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.


Dünyanın ve Avrupa'nın en önemli şehirlerinden biri olan Londra'da ofis açılışının yanı sıra bugün, Yunus Emre Türk Kültür Merkezi'nde "Anadolu Ajansı Objektifinden Dünya" isimli fotoğraf sergisinin açılışı da yapılacak. 


AA'nın 100. yılında dünyanın ilk beş haber ajansı içinde yer alma hedefine katkı sağlayacak ve AA'nın İngilizce yayını için de önemli merkezlerden biri olacak Londra ofisi, İngiltere'nin yanı sıra Birleşik Krallık'ın diğer bölgeleri olan İskoçya, Kuzey İrlanda ve Galler'deki önemli gelişmeleri de abonelerine duyuracak.


AA


Geri Dön