27 / 04 / 2024

Anadolu Bulvarı üzerindeki köprülü kavşağın ilk etabı trafiğe açıldı!

Anadolu Bulvarı üzerindeki köprülü kavşağın ilk etabı trafiğe açıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerindeki CHP Genel Merkezi önüne yaptığı köprülü kavşağın ilk etabını açtı. Kavşağın ilk etabının açılmasıyla, kavşağın altından geçerek Anadolu Bulvarı'ndan, Eskişehir Yolu'na geçmek mümkün hale geldi...




CHP Genel Merkezi önünde yapılan ve Anadolu Bulvarı ile Konya Yolu'nu birleştirmesi planlanan kavşağın ilk etabının açılmasıyla, kavşağın altından geçerek Anadolu Bulvarı'ndan, Eskişehir Yolu'na geçmek mümkün hale geldi. Başkentliler kavşağın bayrama yetişmesine sevindi. Anadolu Bulvarı'ndan gelen sürücüler köprü altından Eskişehir Yolu'na artık rahatça bağlanabiliyor.

 

KESİNTİSİZ TRAFİK 


Köprülü kavşak çalışması hakkında bilgi veren belediye yetkilileri Anadolu Bulvarı ile Mustafa Kemal Mahallesi'nden çıkan (Kentpark ve Cepa'nm arkası) yolun kesişiminde yapılacak köprülü kavşak ile Anadolu Bulvarı trafiğinin kesintisiz olarak devam edeceğini bildirdi.

 

Kavşakta çalışmalar devam ederken, Mustafa Kemal Mahallesi Bağlantısı ile onun devamı ATO yönüne giden yol hal daha trafiğe kapalı bulunuyor. Yapımı devam eden CHP Genel Merkezi Önü Köprülü Kavşak İnşaatı, Anadolu Bulvarı'na 450 metre uzunluğunda alt geçit ile bağlanıyor. 


Asfaltı atılan yeni yolda çalışmalar tüm hızıyla sürerken yol gidişi geliş 4+4 şerit oldu. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden belediye yetkilileri, bayrama kadar Eskişehir Yolu ile Anadolu Bulvarı'nm bağlantısını açmayı planladıklarını ve planlarını gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yetkililer, "Çalışmalar planlarımız doğrultusunda sorunsuz bir şekilde devam ediyor" dedi. 



Habertürk Ankara 


Geri Dön