10 / 12 / 2025
fuzul

Anadolu Hayat Emeklilik, İş Kuleleri Kule-3'ten 5 yıllığına ofis kiraladı!

Anadolu Hayat Emeklilik, İş Kuleleri Kule-3'ten 5 yıllığına ofis kiraladı!

İş GYO, İş Kuleleri Kule-3'te yer alan bin 33 metrekarelik ofis alanını Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'ye 5 yıl süre ile kiraya verdi. 


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kiralama işlemleri hakkında açıklama yaptı. 

İş GYO, İş Kuleleri Kule-3'te yer alan bin 33 metrekarelik ofis alanının Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'ye 5 yıl süre ile kiralanmasına ve Ege Perla B Kule, ofis alanında kiracı olan İş Faktoring A.Ş.'nin kira süresinin 1 yıl uzatılmasına karar verdi. Kiralama işlemleri ekspertiz kira bedeli dikkate alınarak gerçekleştirildi. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
İş Kuleleri Kule-3'te yer alan 1.033 m2'lik ofis alanının Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'ye 5 yıl süre ile kiralanmasına ve Ege Perla B Kule, ofis alanında kiracı olan İş Faktoring A.Ş.'nin kira süresinin 1 yıl uzatılmasına karar verilmiş olup kiralama işlemleri ekspertiz kira bedeli dikkate alınarak gerçekleştirilmiştir.


Geri Dön