29 / 03 / 2024

Anadolu modern hanlarla tanışacak!

Anadolu modern hanlarla tanışacak!

Geçen yılın başında 7 bin metrekareye yayılan Han Levent ile sektöre giren HAN Spaces, 2021'de toplamı 10 bin metrekareyi aşan 5 yeni proje daha hayata geçirecek. Bunlardan 3'ünü yılın ilk çeyreğinde hazır hale getirecek.



Alkaş ve Nurus ortaklığı ile kurulan HAN Spaces, pandemi döneminde de büyümesine devam ediyor. 2020'nin başında ilk lokasyonu HAN Levent'i hayata geçiren şirket, 2021'e 5 yeni projeyle adım atıyor.

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürünü teknoloji ve tasarımla buluşturan HAN Spaces'in geçen yılın başında 7 bin metrekareye yayılan Han Levent ile sektöre giriş yaptığını belirten HAN Spaces Kurucu ve CEO'su Gizem Burtecin, Levent'in ardından 2021'e toplamı 10 bin metrekareyi geçen 5 yeni proje ile gireceklerini belirtti. Dünya'da yer alan habere göre; bunlardan 3'ünü yılın ilk çeyreğinde hazır hale getireceklerine dikkat çeken Burtecin, "Yeni anlaşmalar da gündemimizde. Bu iş ağını kurmaya İstanbul'dan başladık, İstanbul'un her semtine yayacağız. Anadolu'yu modern hanlarla tanıştırmak istiyoruz, eski hanların renove edilerek günümüze kazandırılmasını ise misyonumuz olarak görüyoruz. Türkiye'nin önemli iş merkezi sayılabilecek şehirlerimizde de yeni yerler açmayı planlıyoruz. Bu anlamda yoğun bir talep var” diye konuştu.

Anadolu modern hanlarla tanışacak!

Yurtdışına da açılıyor 

Burtecin, "2021'de de bu hedeflerle büyümeye ve ilerlemeye devam edeceğiz. Mekan ve iş ağımızı İstanbul'a 3-5 saat uçuş mesafesindeki bölgelere de yayacağız. Malta, Rusya, Gürcistan ve Macaristan'da ofis ve teknopark projeleri geliştiriyoruz” diye konuştu. Bu yıl içerisinde Franchise iş modelini benimseyerek sene içerisinde bir yatırım turuna girmeyi hedeflediklerini dile getiren Burtecin, “Teknolojimizi yaygỉnlaştırma ve bölgesel ağımızı geliştirme hedeflerimize yönelik stratejik bir ortaklığa ve iş birliklerine her zaman sıcak bakıyoruz” dedi.

Amaçlarının çalışma alanlarını Uber'leştirmek yani mekandan bağımsızlaştırmak olduğuna dikkat çeken Burtecin, “Yani Hanlar ile insanların ister ofis, ister tek kişilik coworking, isterse de bir saatlik toplantı olsun seçtiği mekanda özgürce istediği kadar çalışabilmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bunun için de teknoloji en önemli bileşen. İş modelimizi HAN'ı paylaşımlı hizmet ve mekanlar sunan bir platform olarak kurguladık. Çalışma alanlarının hem büyük şirketlere hem de tekil kullanıcılara ‘on demand' yani talepleri çerçevesinde bir hizmet olarak sunulabilmesi için bina ve mekan yönetim sistemimizi, e-ticaret ve CRM altyapılarımızı geliştirdik” açıklamasında bulundu.

Anadolu modern hanlarla tanışacak!

İLK YILDA DÜNYA LİSTELERİNE GİRDİ

"Han olarak pandeminin yeni girdikleri bir sektörde getirdiği yerden çok memnunuz" diyen Gizem Burtecin, "Gururla da belirtmek isterim ki HAN Levent tasarım ve mimari anlamında dünyanın en önde gelen ofis tasarım platformu Officesnaphots'ın '2020 Dünyanın Önde Gelen Ofisleri' listesine 11. sıradan girdi. Umuyoruz ki HAN zincirinin sonraki halkaları bu global listenin daha da üst basamaklarına tırmanacaklar, hatta en iyisi olacaklar" şeklinde konuştu.

Anadolu modern hanlarla tanışacak!

Ofislerin yarısı han tipine dönecek!


Geri Dön