25 / 04 / 2024

Anadolubank konut kredisi faizlerini düşürdü!

Anadolubank konut kredisi faizlerini düşürdü!

Anadolubank konut kredisi faiz oranlarında indirim gerçekleştirdi. Banka konut kredisi faizlerini 28 puana kadar düşürdü.



Anadolubank konut kredisi faizlerinde bir indirim daha uyguladı. Banka en son 30 Temmuz’da konut kredisi faiz oranlarını 5 yıl vadeye kadar yüzde 2’nin altına indirmişti. Banka gerçekleştirdiği son indirimin ardından tüm vadelerde konut kredisi faizlerini yüzde 2’nin altına çekti.

Anadolubank konut kredisi faizleri

Kredipazarı'da yer alan habere göre, Anadolubank faiz indirimi sonrasından 10 yıla kadar tüm vadelerde konut kredisi faiz oranını  yüzde 1.97 olarak uygulamaya başladı. Anadolubank’ta masraflar dahil yıllık konut kredisi maliyeti yüzde 24’e ulaşıyor.

Anadolubank konut kredisi hesaplama

Anadolubank’tan 100.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin 10 yıl vadede aylık taksitleri 2.180 TL oluyor. Kredinin vade sonunda toplam geri ödemesi ise 261.500 TL’ ye karşılık geliyor.

Anadolubank konut kredisi masrafları

Anadolubank konut kredisine ek olarak azami 3000 TL’ye kadar ekspertiz ücreti, kredinin yüzde 0.5’i kadar kredi tahsis ücreti ve 230 TL DASK prim bedeli alıyor.

 


Geri Dön