19 / 04 / 2024

Analistler bu kripto paraların üzerini çizdi. Yatırımcılar dikkat bu haberi okumadan yatırım yapmayın.

Analistler bu kripto paraların üzerini çizdi. Yatırımcılar dikkat bu haberi okumadan yatırım yapmayın.

Kripto para piyasası en büyük düşüşlerinden birini yaşarken, analistler bazı kripto paraların proje olduğuna dikkat çekerek ömrünü tamamlamak üzere olan kripto paraları açıkladı. Ünlü kripto para analisti Altcoin Sherpa, bitcoin ve ethereum’un bile sonunun geleceğini iddia etti.



Dünya kripto piyasası büyük bir sınav verirken, uzmanlar ise bu krizin de etkisiyle ömrünü tamamlayacağını ön gördüğü kripto paraları açıkladı.

Altcoin Sherpa takma adlı ünlü kripto analisti, Twitter hesabından yaptığı yorumlarda, bu gidişatın devam etmesi durumunda birçok altcoinin kapanmak zorunda kalacağını belirtti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön