28 / 03 / 2024

coin

coin

Wall Street’in anket sonuçları, kripto para piyasasına yönelik beklentinin kötümser olduğuna işaret ediyor. İşte anketin detayları...

Kripto parası olanlar dikkat! Kripto paralarda düşüş sürerken yerli BITAY parladı!

0,01 USDT ve 0,0125 USDT olarak iki ayrı teklif şeklinde ön satışa sunulan BITAY Coin, bir günden daha az bir sürede yüzde 100 artış değerine ulaştı.

Analistler bu kripto paraların üzerini çizdi. Yatırımcılar dikkat bu haberi okumadan yatırım yapmayın.

Kripto para piyasası en büyük düşüşlerinden birini yaşarken, analistler bazı kripto paraların proje olduğuna dikkat çekerek ömrünü tamamlamak üzere olan kripto paraları açıkladı. Ünlü kripto para analisti Altcoin Sherpa, bitcoin ve ethereum’un bile sonunun geleceğini iddia etti.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 34 bin 300 dolar civarında işlem görmesiyle giderek güçlenen altcoin piyasasında BitTorrent (BTT) 24 saatte yüzde 21,08 oranında artış gösterdi. GALA yüzde 4,82 ile en fazla değer kaybeden coin oldu.

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kuruağaç tarafından kuruldu.

Bitcoin'den büyük atak! 31 bin dolar seviyesinde geziniyor...

FED Başkanı Powell’ın Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’nde gerçekleştirdiği konuşmanın ardından lider coin atağa geçti. Bu kapsamda Bitcoin bir haftada yüzde 22 artışla 30.800 dolar seviyesini test etti.

Kripto para piyasası için müjde!

Kripto para piyasası için Japonya'da müjde geldi! Japonya kripto para borsalarının coin listelemelerini daha kolay hale getireceklerini bildirdi.

Coin yatırımcılarına müjde! Binance kurtarma planını duyurdu!

BTC'de son günlerde büyük bir çakılma yaşanırken, Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun kripto projelerini bir kurtarma fonu ile destekleyeceğini açıklamasıyla yüzde 5'lik bir yükseliş gerçekleşti.

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

FED kararı öncesi İslam Memiş'ten çok konuşulacak 'altın' yorumu

FED'in faiz kararı öncesi dolar ve kripto coin borsasında büyük dalgalanmalar yaşanırken İslam Memiş'ten altının gidişatına ilişkin çok önemli değerlendirmeler geldi.

100 milyar dolar buhar oldu gitti! Şimdi ne olacak?

Geride kalan haftalarda 25 bin doları yoklayan fakat burada kalıcılık yakalayaman lider coin yeniden düşüş yönlü harekete yönelmişti. Cuma günü ise kripto para piyasasında satışlar hız kazandı. 

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka temaları ile ilişkilendirilen şaka coin piyasaları karıştırmaya devam ediyor. Bir şaka coin olan Dogcoin'in popüler olmasıyla şaka coinler uzmanların radarına girdi.

Kripto para (coin) piyasasının neden düştüğü ortaya çıktı!

Son dönemde büyük bir çakılma yaşayan Bitcoin ve alt coinler son 3 günde yukarı yönlü artış gösterirken, Tesla'dan gelen açıklama sonrası piyasası parası yeniden düşüşe geçti.

Popüler Metaverse Coin’inde son dakika! Yeniden açılıyor!

Bir oynadıkça kazan türü oyun olarak dikkat çeken Axie Infinity'e ev sahipliği yapan Ethereum bağlantılı bir yan zincir (side-chain) olan Ronin köprüsü üç ay süren bekleyişten sonra yeniden açılıyor. 

coin Haberi

coin

ABD merkezli yayın kuruluşu Bloomberg, Wall Street yatırımcılarıyla kripto para piyasasına ilişkin anket yaptı. Wall Street’in anket sonuçları, kripto para piyasasına yönelik beklentinin kötümser olduğuna işaret ediyor. Wall Street’in MLIV Pulse isimli anketine katılan yatırımcıların yarısından çoğu Bitcoin'in düşmesinin, yükselmesinden daha olası olduğunu belirtti.

YÜZDE 60’I DÜŞÜŞ, YÜZDE 40’I YÜKSELİŞ BEKLİYOR

MLIV Pulse anketine katılan 950 yatırımcılardan yüzde 60'ı Bitcoin'in yaklaşık yarı yarıya değer kaybederek 10 bin dolara düşmesinin, 30 bin dolara çıkmasından daha mümkün olduğunu ifade etti. Katılımcılardan yüzde 40'lık bir dilim ise kripto para biriminin değerinin artacağını düşünüyor.

Bununla beraber katılımcıların yaklaşık yüzde 28'i kripto piyasasının gelecek vadettiğine güven duyduğunu belirtiyor ve yüzde 20'si de bu varlıkların değersiz olduğunu düşünüyor.

BITCOIN GEÇEN HAFTAYI YÜZDE 12 ORANINDA ARTIŞLA KAPATTI

Son 24 saatte yüzde 3,9...