25 / 04 / 2024

Popüler Metaverse Coin’inde son dakika! Yeniden açılıyor!

Popüler Metaverse Coin’inde son dakika! Yeniden açılıyor!

Bir oynadıkça kazan türü oyun olarak dikkat çeken Axie Infinity'e ev sahipliği yapan Ethereum bağlantılı bir yan zincir (side-chain) olan Ronin köprüsü üç ay süren bekleyişten sonra yeniden açılıyor. 



En büyük metaverse coin’leri arasında yer alan oynadıkça kazan türü oyun Axie Infinity‘e ev sahipliği yapan Ethereum bağlantılı bir yan zincir (side-chain) olan Ronin köprüsünün 600 milyon dolarlık hack’ten üç ay kadar sonra önümüzdeki hafta yeniden açılıyor.

Cointurk'ten Ömer Ergin'in haberine göre, Axie Infinity‘nin yaratıcısı Sky Mavis tarafından finanse edilen Ronin’in geliştirici ekibi, dün sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptıkları duyuruyla söz konusu köprünün 28 Haziran 2022 tarihinde yeniden açılacağını teyit etti. Geliştirici ekibi söz konusu köprünün 23 Haziran tarihinde yeniden açılmasını planlıyordu fakat konuyla ilgili olarak bir ertelemeye gidilmişti.

Popüler Metaverse Coin’inde son dakika! Yeniden açılıyor!

Ronin’in geliştirici ekibi, konuyla ilgili olarak attığı tweet’te “Mühendislik ekibimiz köprünün yeniden açılmasına hazırlanmak için çok çalışıyor” ifadelerini kullandı ve söz konusu köprünün yeniden açılmasının, doğrulayıcıların yazılımlarını yükseltmeyi hedeflediği bir ağ hard fork‘u gerektirdiğini de bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön