25 / 04 / 2024

Kripto parası olanlar dikkat! Kripto paralarda düşüş sürerken yerli BITAY parladı!

Kripto parası olanlar dikkat! Kripto paralarda düşüş sürerken yerli BITAY parladı!

0,01 USDT ve 0,0125 USDT olarak iki ayrı teklif şeklinde ön satışa sunulan BITAY Coin, bir günden daha az bir sürede yüzde 100 artış değerine ulaştı.



İlk yerel coin olan ¨BITAY Coin¨ kripto para birimlerinin düşüşte olduğu bir dönemde yükseldi. 19 Nisan 2022 tarihinde 0,01 USDT ve 0,0125 USDT olarak iki ayrı teklif şeklinde ön satışa sunulan BITAY Coin, bir günden daha az bir sürede yüzde 100 artış değerine ulaştı.

Bloomberg HT'nin aktardığı habere göre, çok amaçlı bir yardımcı program token’ı olan BITAY Coin, kullanıcılarına birçok avantaj sunacak. Ayrıca BITAY, blok zinciri tabanlı yüksek teknoloji çözümleriyle sürekli geliştirip çeşitlendirdiği ekosistemini yenilikçi ödeme olanakları ile güçlendirmeye devam edecek. BITAY Coin ile kullanıcılar kilit (stake) seçeneklerinden, işlem ücretleri indirimlerinden ve yakında hizmete sunulacak olan BITAY Visa kart avantajlarından yararlanabilecek. BITAY Coin, yatırımcısına komisyon indirimleri dışında, BITAY Visa kredi kartında indirimler ve çeşitli kolaylıklar da sunacak. Avax teknolojisi ile çıkan BITAY Coin, BITAY NFT platformunda da öncelikli olma imkanı sağlıyor. BITAY Coin, mayıs ayında önce Hindistan’da, arkasından da tüm dünyada yatırımcı talepleri almaya başlayarak globale açılmış ilk yerel coin unvanına sahip oldu.

Kripto parası olanlar dikkat! Kripto paralarda düşüş sürerken yerli BITAY parladı!

Bitay Genel Müdürü Niyazi Yılmaz, kripto para piyasalarında son dönemde çeşitli nedenlerle ciddi oranlarda düşüşler görüldüğünü ve bu dalgalı ortamda önemli olanın, istikrarlı bir yükseliş çizgisi yakalamak ve bunu sürdürmek olduğunu söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön