23 / 04 / 2024

yükseldi

yükseldi

Kripto para piyasası, uzun zaman sonra ilk kez güçlü bir toparlanma sinyali verdi. Bitcoin’le birlikte Ether ve Solana'da da çift yönlü prim izlendi. İşte detaylar...

Tüketici güveni dipten döndü! Tüketici güveninde temmuz ayında yükseliş…

Haziran ayında tüketici güven endeksi 63,4 ile tarihi seviyelere gerilemişti. İşte Temmuz 2022'nin tüketici güven endeksi verileri...

İşsizlik Sigortası Fonu’nun toplam varlığı 3 milyar TL arttı

İşsizlik Sigortası Fonu’nun menkul kıymet ve nakit varlığı haziran ayının sonunda 106 milyar 127,6 milyon TL seviyesine yükseldi.

Brent petrol 100 dolarda zorlanıyor! Brent petrolde yukarı yönlü hareket devam edecek mi?

Küresel piyasalarda yaşanan gelişmeler nedeniyle mart ayından bu yana en düşük seviyesine dün ulaşan brent petrol, bugün yukarı yönlü hareket etmeye başladı. İşte detaylar...

Kripto parası olanlar dikkat! Bloomberg’in anketinde çarpıcı sonuç! Bitcoin daha da düşecek mi?

Wall Street’in anket sonuçları, kripto para piyasasına yönelik beklentinin kötümser olduğuna işaret ediyor. İşte anketin detayları...

Bitcoin ve Ethereum haftaya yükselişle başladı! İşte 20 Haziran 2022 dijital para piyasasında son durum!

Kasım 2020'den bu yana dün ilk kez 18 bin doların altını gören Bitcoin, haftaya yükselişle başladı. İşte 20 Haziran 2022 dijital para piyasasında son durum...

Bu haftanın en çok kazandıranı altın oldu! İşte detaylar…

Küresel piyasalardaki dalgalanmalar ve yaşanan ekonomik baskılar nedeniyle altın fiyatları yükseldi. İşte detaylar…

Kripto parası olanlar dikkat! Kripto paralarda düşüş sürerken yerli BITAY parladı!

0,01 USDT ve 0,0125 USDT olarak iki ayrı teklif şeklinde ön satışa sunulan BITAY Coin, bir günden daha az bir sürede yüzde 100 artış değerine ulaştı.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 8,4 yükseldi!

İngiltere’nin Ulusal İstatistik Ofisi verilerine göre, ülkede ağustos itibarıyla yıllık konut fiyatları bir önceki ayda kaydedilen yüzde 8 seviyesinden yüzde 8,4 seviyesine yükseldi.

Afyonkarahisar'da konut satışı 543'e yükseldi!

TUİK'den yapılan açıklamaya göre Afyonkarahisar'da 2015 yılı ağustos ayında 513 konutun satışı yapıldı. 2016 yılında bu oran 543'e yükseldi. 2015 yılı Ocak ayından Ağustos ayına kadar ise 3 bin 533 konutun satışı gerçekleşirken, bu oran 2016 yılında ise 3 bin 517'ye yükseldi.

Emlak Konut’un Ağustos ayı satışları yükseldi!

Emlak Konut’un ağustos satışları indirim kampanyasıyla sert yükseldi, şirketin sadece ağustosta elde ettiği satış geliri ilk yedi ayın üzerine çıktı.

Fatma Şahin: Mültecilerin gelmesiyle ev fiyatları yükseldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Mülteciler gelmeye başlayınca ev fiyatları ve kiralar yükseldi.Şimdi 50 bin konutlu bir şehir kurma projesinin temelini attık''dedi.

Hanehalkı Tüketim Harcaması yüzde 26'ya yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılı 'Hanehalkı Tüketim Harcaması' istatistiklerini açıkladı. Buna göre; konut ve kira harcamalarına en yüksek payı bir önceki yıla göre 1,2 puanlık artışla yüzde 24,8'den yüzde 26'ya yükseldi.

Cengiz İnşaat vergi rekortmenleri listesinde 32 basamak yükseldi!

GİB'in açıkladığı 2015 yılı vergi rekortmenleri listesinde Cengiz İnşaat yükselişini sürdürüyor. Cengiz İnşaat, bir yıl içerisinde karını yaklaşık 3'e katlayarak rekortmenler listesinde 32 basamak birden yükseldi.

Gayrimenkul sermaye iradı faal mükellef sayısı Mayıs'ta yükseldi!

Türkiye'de faal vergi mükellefi sayısı, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3 artarak, 10 milyon 170 bin 478'e çıktı. Gayrimenkul sermaye iradı faal mükellef sayısı 1 milyon 708 bin 382'den 1 milyon 832 bin 163'e yükseldi.

Türkiye'deki tabiat parkı sayısı 208'e yükseldi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gaziantep'te koruma statüsü verilerek ilan edilen 2 yeni tabiat parkıyla Türkiye'deki tabiat parkı sayısının 208'e yükseldiği bildirildi.

Alternatif turizm tesisi sayısı 2016'da 56'ya yükseldi!

Antalya'da alternatif turizm hizmeti veren Şah İnn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, geçtiğimiz sene 5 olan alternatif tesisin bu yıl 56'ya yükseldiğini ve rekabetin daha ciddileştiğini belirtti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde kampüs sayısı 18'e yükseldi!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) kuruluşu onaylanan 4 yeni fakülteyle birlikte fakülte sayısı 18'e yükseldi. Artan fakülte sayısı Aydın'ın ve ADÜ'nün marka değerini yükseltmeye devam edecek.

Avro Bölgesi'nde konut fiyatları yükseldi!

Avrupa İstatistik Ofisinin (Eurostat) bugün yayımladığı verilere göre, konut fiyatları 2015'in dördüncü çeyreğinde, önceki yılın aynı dönemine kıyasla Avro Bölgesi’nde yüzde 2,9 ve Avrupa Birliği’nde (AB) yüzde 3,8 yükseldi.

Esenler'de konut fiyatları 500 bin TL'ye yükseldi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, dünyanın en büylük kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını anlattı. Göksu, eskiden 70-80 bin lira olan ev fiyatlarının şimdi 500 bin liraya yükseldiğini kaydetti.

Site ve apartman aidatları yüzde 30 yükseldi!

Site ve apartman giderleri için daire başına ödenen ücretler yüzde 20 ile yüzde 30 arasında yükseldi. Bu durum mesken sakinlerini rahatsız etti. Özellikle toplu konutlarda, sitelerde yasayanlar, yükselen fiyatlardan daha çok rahatsız.

yükseldi Haberi

yükseldi

Bitcoin, 14 Haziran'dan bu yana ilk kez tırmanışa geçerek kritik seviyeyi gördü. Kripto para piyasasının büyüklüğü, fiyatlarda yaşanan yukarı yönlü ivmenin ardından yeniden 1 trilyon doların üzerine çıktı. Peki yükseliş devam edecek mi? Detaylar haberimizde…

Kripto para piyasası, uzun zaman sonra ilk kez güçlü bir toparlanma sinyali verdi. Bitcoin’le birlikte Ether ve Solana'da da çift yönlü prim izlendi.

Bloomberg Kripto Zirvesi'nde konuşan Galaxy Digital CEO'su Mike Novogratz, en kötüsünün geride kaldığını belirtti. Novogratz, Bitcoin'in 5 yıllık vadede 500 bin dolar olacağı yönündeki beklentisini tekrarladı. Haziran ayının ortalarından bu yana Bitcoin ilk kez 23 bin doların üzerini gördü.

PİYASADAKİ BELİRSİZLİK ARTMIŞTI

Kripto para birimi TerraUSD'nin mayıs ayının ortasında değer olarak “çökerek” kripto piyasasını sarsmasının ardından, en büyük kripto para kredi platformu biri olan Celsius Network 13 Haziran’da “sıra dışı pazar...