27 / 04 / 2024

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka temaları ile ilişkilendirilen şaka coin piyasaları karıştırmaya devam ediyor. Bir şaka coin olan Dogcoin'in popüler olmasıyla şaka coinler uzmanların radarına girdi.



Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter’da yalnızca köpeğini paylaşması bile kripto para yatırımcılarını ve piyasayı etkilemeye yetmektedir. Geçtiğimiz günlerde bir Dogecoin yatırımcısı Musk’a kripto para birimini desteklemek için bir saadet zinciri yürütmekle suçlayarak 258 milyar dolarlık dava açıyor.  Dünya gazetesine konuşan Uzmancoin Kurucu Ortağı Burak Köse, Musk’ı samimi bulmadığını belirtip; “Önceleri Bitcoin’den olumlu bahsederken şimdi Bitcoin’i kötüleyip Dogecoin’i yüceltmekte. Dogecoin üzerinden yaptığı çıkışlar ve esprilere olan ilginin azaldığını gördüğünde 180 derece tutum değiştirmek mümkün” sözlerine yer verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön