20 / 04 / 2024

Analistlerden elinde altını olanlarla ilgili flaş uyarı

Analistlerden elinde altını olanlarla ilgili flaş uyarı

Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından elinde altını olanlar da bu altınları elden çıkarıp çıkarmaları konusunda kararsız kaldı. Ancak analistlerin görüşüne göre altın fiyatlarında daha da yükseliş yaşanacak.



Dünya genelinde büyük bir düşüş yaşayan altın fiyatları bugün itibariyle yeniden yükselişe geçti. Haftaya 952 liradan başlayan gram altın perşembe ve cuma günleri sert yükseliş kaydetti. Özellikle ons altının toparlanmasıyla birlikte gram altın cuma günü 991 liraya kadar yükseldi. Bin lira seviyesine doğru yönelen gram altın neredeyse 1 ayın en yüksek seviyesini gördü. Gram altın haftayı 984 liradan tamamladı. Haftalık bazda fiyat hareketine bakıldığında gram altın yüzde 3.10 oranında değer kazandı. 5 hafta boyunca üst üste düşüş kaydeden gram altın bu haftayı primli tamamlamış oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön