25 / 04 / 2024

AND Gayrimenkul'den Anneler Günü'ne özel kampanya!

AND Gayrimenkul'den Anneler Günü'ne özel kampanya!

AND Gayrimenkul, Anneler Günü'ne özel "Evinizin 1 Odası Bizden" kampanyasını başlattı. Bu hafta sonu annesiyle beraber AND Gayrimenkul’ün Kartal’da bulunan satış ofisini ziyaret edenleri ise Anneler Günü’ne özel etkinlikler ve sürprizler bekliyor...



AND Gayrimenkul, İstanbul Kartal’da teslimleri Haziran 2018’de başlayacak olan AND Pastel’de ve Nisan ayında satışa sunduğu yeni projesi AND Frekans’ta Anneler Günü’ne özel kampanya hazırladı. AND Gayrimenkul, iki projesinde ‘’Evinizin 1 Odası Bizden’’ kampanyasını başlattı.

Bu özel kampanya kapsamında AND Pastel ve AND Frekans’tan daire alan ev sahiplerine evin bir odasını AND Gayrimenkul hediye ediyor. 

AND Pastel’den satın alınacak 3+1 ve 4+1 dairelerde geçerli kampanya ile, en küçük odanın fiyatı dairenin fiyatından düşülüyor. AND Frekans projesinde ise 3+1 dairelerde uygulanan kampanya yalnızca 12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde geçerli olacak.

Kampanya dahilinde aynı zamanda faiz indirimi, AND Gayrimenkul tarafından 60 ayda yüzde 0.99 olarak uygulanmaya başlandı. Projelerde yüzde 1 KDV avantajı ve kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

AND Pastel’de yaşam Haziran 2018’de başlıyor

AND Gayrimenkul den Anneler Günü ne özel kampanya!

2016 yılı ‘’Türkiye’nin En İyi Konut Projesi’’ ödüllü AND Pastel'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri sunuluyor. Geniş yeşil alanlara açılan ve Adalar ve deniz manzarasına hakim projede toplam 1.243 daire yer alıyor. İlk etap teslimlerine Haziran 2018’den başlanacak olan AND Pastel, İstanbul’un yükselen ilçesi Kartal’ın en büyük ölçekli projelerden biri.

İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde bulunan AND Pastel’in 70’i ise peyzaj alanından oluşuyor. 30 bin metrekare peyzaj alanı ile yaklaşık 72 adet basketbol sahası kadar büyük bir peyzaj alanına sahip projede, yüzde 30 oranında doğal toprak korunuyor. Doğal toprağın büyük ve yetişkin ağaçların yaşayabilmesine olanak sağladığı projede 372 adet ağaç yer alacak.

Okul öncesi eğitim kurumu olarak Amerikan Kültür Kids'in yer alacağı AND Pastel’de sağlık kurumundan, alışveriş alanlarına ve yeme – içme olanaklarına kadar bir mahallenin ihtiyaç duyacağı pek çok fonksiyona sahip olacak AND Pastel’de açık ve kapalı havuz, spor merkezi, oyun parkları, yürüme yolları, meydan ve daha birçok sosyal aktivite alanları da yer alacak.

AND Frekans’ta fiyatlar 309 bin TL’den başlıyor

AND Gayrimenkul den Anneler Günü ne özel kampanya!

AND Gayrimenkul’ün yeni projesi AND Frekans, E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. AND Frekans, merkezi konumunun yanı sıra deniz ve Adalar manzaralı dairelerin bulunduğu toplam 413 konuttan ve alternatif bir sokaktan meydana geliyor. 

Projedeki 3 farklı bölümün 3 farklı etap olarak planlandığı projede her bir blok ismini içerisinde yer alan konut sayısı bulunuyor. Projenin ilk etabı AND Frekans 215’te 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 215 konut yer alıyor.

AND Frekans 215, retro ve modern tasarımı bir araya getiren iç mimarisi ve sektörde yepyeni bir konsept olan ‘’Kolektif Yaşam’’ temasıyla Kartal’da satışa sunuldu. Kolektif yaşam konseptiyle günlük yaşamda sürekli kullanılmayan eşya, araç ve gereçler için hem ev içinde fazladan alan hem de fazladan bütçe ayırılmasına saatlik kiralama sistemi ile alternatif bir çözüm sunuluyor. 


https://www.andgayrimenkul.com.tr/

 


Geri Dön