25 / 04 / 2024

Anda Park Millet projesi inşaat sözleşmesinde değişiklik!

Anda Park Millet projesi inşaat sözleşmesinde değişiklik!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Millet Projesi inşaat işleri sözleşmesinde değişiklik yaptı...



Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Anda Park Millet Projesi inşaat işleri sözleşme tadili hakkında açıklama yaptı.

Trend GYO devam eden projelerinden olan Bursa Millet Mahallesindeki Anda Park Millet Projesinin inşaat işleriyle ilgili 2 Ocak 2018 tarihinde İys Yapı Sanayi AŞ ile yapılan sözleşme uyarınca ödenecek bedelin inşaat maliyeti + yüzde 5 kar + KDV yerine 20 Mart 2018 tarihinde alınan Trend GYO Yönetim Kurulu Kararı ve taraflar arasında yapılan ek protokolile inşaat maliyeti + yüzde 7 kar + KDV olarak tadil edilmesine karar verildi.

Trend GYO'nun KAP açıklaması: 
Devam eden projelerimizden olan Bursa Millet Mahallesindeki Anda Park Millet Projesinin inşaat işleriyle ilgili 02.01.2018 tarihinde İys Yapı Sanayi AŞ ile yapılan sözleşme uyarınca ödenecek bedelin inşaat maliyeti + %5 kar + KDV yerine 20.03.2018 tarihinde alınan Şirketimiz Yönetim Kurulu Kararı ve taraflar arasında yapılan ek protokol(ektedir) ile inşaat maliyeti +%7 kar + KDV olarak tadil edilmesine karar verilmiştir. (Güncellenen oran 2018 Mart ayı ve sonrası için geçerlidir.)

 

Dosya için tıklayın


Geri Dön