24 / 04 / 2024

Andrea Agnelli sevgilisi için İtalya'dan ev aldı!

Andrea Agnelli sevgilisi için İtalya'dan ev aldı!

Juventus Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın için kesenin ağzını açtı. Agnelli sevgilisi için İtalya'nın Como Gölü kentinden 21 milyon Euro'ya ev aldı.



Şimdilerde oğullarını kucaklarına almak için gün sayan Deniz Akalın ile Andrea Agnelli, yaz tatili planlarını da çoktan hazırladı bile… Geçtiğimiz aylarda Bodrum'dan villa bakan İtalya'nın en zengin ailelerinden Agnelli'nin üyesi ve Juventus'un Başkanı Andrea Agnelli, istediği gibi bir villa bulamayınca tatil planını değiştirdi. Geçtiğimiz yıl da Türk aşkıyla Bodrum'da tatil yapan İtalyan işadamı, Deniz Akalın için yine kesenin ağzını açtı.


21 MİLYON EURO'YA MALİKANE ALMIŞTI


2016 sonunda Türk sevgilisine hamilelik hediyesi olarak İtalya'nın en pahalı yerlerinden Como Gölü bölgesinden 21 milyon Euro'ya malikane alan Andrea Agnelli, cömertliğini yine konuşturdu. İtalyan işadamı, Temmuz ayında Bodrum başta olmak üzere Türkiye'nin Ege koyları ve Yunanistan'ın turistik adalarını gezmek için süper lüks bir yat kiraladı. 50 metre uzunluğundaki 'O'ceanos' isimli lüks yatı Temmuz'un son haftasında kiraladığı konuşulan Andrea Agnelli, 10 günlük kira bedeli için de 250 bin euro (yaklaşık 1 milyon lira) ödeyecek.


YÜZEN SARAY


Her detayın düşünüldüğü süper lüks yat, iç ve dış dizaynıyla tekneden çok yüzen bir sarayı andırıyor.


TÜRKİYE ÖZLEMİNE SON VERECEK


7 kamaralı, 11 mürettebatlı ve havuzdan jakuziye kadar tüm lüks detayların olduğu yatta, sadece gözde çift değil Deniz Akalın'ın ailesinin de tatil yapacağı konuşuluyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Ünlü işadamının bu yatı kiralamasında Türk aşkının İstanbul'da yaşayan ailesine ve ülkesine duyduğu özlemin de çok etkili olduğunun altı çizildi.


OLAY İTALYAN'IN TÜRK SEVGİLİSİ


Deniz Akalın, Üsküdar Amerikan Lisesi'ni bitirdikten sonra İngiltere'de üniversite okuyup master yaptı. 34 yaşındaki Deniz Akalın, İngiltere'de ünlü kurumlarda çalıştı. Akalın, Juventus'un eski Pazarlama Müdürü Francesco Calvo ile evliyken Agnelli ile yasak aşk yaşamaya başladı. Andrea Agnelli de ailesinin tüm itirazlarına rağmen Türk güzel uğruna eşini terk etti.




Sabah


Geri Dön