26 / 04 / 2024

Anjelika Akbar, Kelebek Angelic koleksiyonu için konser verecek!

Anjelika Akbar, Kelebek Angelic koleksiyonu için konser verecek!

Dünyaca ünlü piyanist Anjelika Akbar, Kelebek’in yeni koleksiyonu Angelic için özel konser veriyor. Kelebek, yılın iddialı koleksiyonu Angelic’i, Anjelika Akbar’ın mini konseriyle lanse edecek.



Dünyaca ünlü piyanist Anjelika Akbar, Kelebek’in yeni koleksiyonu Angelic için özel konser veriyor. ‘Kelebek’ten Angelic, Anjelika’dan Kelebek’ sloganıyla düzenlenen konser için piyanosunun başına geçen Anjelika Akbar, Kelebek Mobilya’nın efsanevi reklam jingle’ını da farklı tarzlarda yorumlayacak. Ünlü sanatçının konseri, 7 Mayıs Perşembe akşamı 19.30’da, Twitter’ın canlı yayın platformu ‘Periscope’tan canlı yayınlanacak.  


Türkiye’nin köklü markası Kelebek, doğallığın başrolde olduğu yeni koleksiyonu Angelic ile oluşturduğu sıcak ve samimi bir atmosferde, ünlü piyanist ve besteci Anjelika Akbar’ı ağırlıyor. Ünlü sanatçının çalacağı beyaz piyano ile doğal bir uyum sağlayan Angelic koleksiyonu, bu özel buluşmada, sanatsal tasarımıyla da öne çıkıyor. 


Türkiye’de bir ilk


Yılın iddialı koleksiyonu Angelic’i, Anjelika Akbar’ın mini konseriyle lanse edecek Kelebek, aynı zamanda Twitter’ın canlı yayın platformu ‘Periscope’ üzerinden tüm dünyaya canlı yayın yaparak Türkiye’de bir ilki gercekleştirecek. 


Kelebek’ten Angelic, Anjelika’dan Kelebek


Anjelika Akbar, piyanonun formel bir piyano sandalyesine oturularak çalındığı algısını, Angelic koleksiyonuna ait bir sandalyeye oturarak vereceği mini konserle değiştirecek. Gösterişten uzak ve şık tasarımıyla mekanlarda uyumlu bir atmosfer yaratan Angelic’in sunduğu rahat bir ortamda piyanosunu çalacak Anjelika Akbar’ın konseri, 7 Mayıs Perşembe akşamı 19.30’da başlayacak ve Twitter’ın canlı yayın platformu ‘Periscope’ ve ‘Youtube’dan yayınlanacak. 


Anjelika’nın Angelic konseri dünyanın her yerinden anında izlenebilecek


Yeni bir Kelebek klasiği olması beklenen Angelic koleksiyonu için piyanosunun başına geçen Anjelika Akbar, bu özel dinletide klasik ve batı müziği eserlerine yer verirken, Kelebek’in efsanevi reklam jingle’ını farklı tarzlarda yorumlayacak.  Cep telefonundan da rahatlıkla izlenebilen, Anjelika Akbar gibi bir virtüözün özel konseri, anında dünyanın her yerinde milyonlara ulaşacak.



Geri Dön