26 / 04 / 2024

Ankapark görücüye çıkıyor!

Ankapark görücüye çıkıyor!

Ankapark’taki oyuncakların küçük bir bölümünün yer alacağı tanıtım merkezi, dinozorlarıyla, robotlarıyla ve roller coaster’iyle 3 ay boyunca ücretsiz olarak çocukları adeta çıldırtacak, gençlere de eğlence ve adrenalin dolu saatler yaşatacak.




Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden dünyanın en büyük temaparkı Ankapark’ın “tanıtım merkezi” bugün  açılıyor. 


Ankapark’taki oyuncakların küçük bir bölümünün yer alacağı Akköprü Metro çıkışı yanında yer alan 1600 metrekarelik tanıtım merkezi, içeriğindeki oyuncaklarıyla, dinozorlarıyla, robotlarıyla ve roller coaster’iyle 3 ay boyunca ücretsiz olarak çocukları adeta çıldırtacak, gençlere de eğlence ve adrenalin dolu saatler yaşatacak.

Özellikle gençler ve çocukların büyük ilgisini çekecek olan yeşiller içindeki çadırda hareketli dev dinozorlar, otorobotlar, atariler, 5D simülatörler, 7D sinema, çocuk oyuncakları, Nuh’un Gemisi hareketli-sesli hayvanlar, aile roller coaster’ı ve çeşit çeşit oyuncaklar yer alacak. 


-MİNYATÜR ANKAPARK’TA EĞLENCE DOLU SAATLER

Adeta Ankapark’ın küçük bir örneğinin oluşturulduğu dev merkezde Başkentli gençler ve çocuklar, ücretsiz olarak eğlence dolu saatler yaşayacak. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 milyon 200 bin metrekarelik alanda devam eden çalışmalarının bir ön gösterisi niteliği taşıyan “Ankapark Tanıtım Merkezi”, bugün görücüye çıkıyor.

Girişte dev otorobotların karşılayacağı ziyaretçiler, içeriye girdiklerinde ise önce Ankapark’ın minyatür maketini inceleme imkanı bulacak. Eğlence dolu bir atmosfere ilk adımlarını 6 kişilik hak etli kedi ailesi ve konuşan pırasa ağaçların arasından geçerek atacak olan Başkentlilere, çeşitli ikramlarda da bulunulacak. Daha sonra 12 kişilik 7D sinemada eğlence dolu dakikalar yaşayacak olan aileler, 11 adet sesli ve hareketli dinozorların,15 adet dev hareketli otorobotun arasından dev alanda adım adım gezinti ve eğlenceye varacak , her yaş grubu için oluşturulan özel oyuncaklara ücretsiz binme fırsatı elde edecek.


-MİNYATÜR ANKAPARK BİLE BÜYÜLECEYEK

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tüm hızıyla süren Anakapark’ın minik bir tanıtım gösterisi niteliği taşıyan alan bile Başkentlileri büyülemeye yetecek. İçinde yapımı devam eden hayvanat bahçesinde yer alacak hayvanların hareketli ve sesli peluşlarının bulunduğu Nuh’un Gemisi, 13 adet çocuk oyuncakları, 12 adet yetişkin ve çocuk atarileri, Ankapark’ın görselleri, 7D sinema, 2 adet 5D sinema simülatörü, dinozor ve otorobotların yer aldığı çadırın en çok ilgi çeken aktivitesi ise Ankapark için küçük, ancak çadır için büyük sayılan dev aile roller coaster’i olacak. 

5 metre yüksekliğinde ve 20 metre genişliğindeki roller coaster Ankapark’taki en küçük roaller coasterlardan biri olmasına rağmen, çadırda doyulmaz ve küçük sayılan bir adrenalini Başkentlilere yaşatacak. 

Ankapark Tanıtım merkezi, bugün, Başkentlilerin ziyaretine ve kullanımına açılıp, 3 ay boyunca Ankamall yanı Anköprü Metro İstasyonu çıkışında hizmet verecek.



Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön