28 / 03 / 2024

Ankapark'ın ihalesi yine ertelendi!

Ankapark'ın ihalesi yine ertelendi!

3'üncü kez ihalesi iptal edilen Ankapark için bugün yeniden ihaleye çıkıldı. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı ihaleye GBM Ticaret-Çelik ortak girişim grubunun teklif verdiği öğrenildi.



Bugüne kadar düzenlenen ihalelerine talip çıkmayan Ankara’daki Ankapark için bugün yeniden ihale düzenlendi. Hayvanat bahçesi projesinin de dahil edildiği ihalede süpriz gelişmeler yaşandı.

İhale 20 Eylül’e ertelendi

Hürriyet'ten Murat Yılmaz'ın haberine göre, Ankara’daki dev eğlence parkının ihalesine  GBM Ticaret-Çelik ortak girişim grubu teklif verdi. Teklif veren şirketin evraklarının eksik olması nedeniyle ihale 20 Eylül’e ertelendi.  Ankara  Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen ihale için daha önce de Azeri bir firma teklif vermiş o firmanın da evraklarının eksikliği nedeniyle ihale yine ertelenmişti.

İhale bedeli 1.4 milyar

Ankapark ve hayvanat bahçesinin her iki alandaki parselleri için muhammen bedel 1 milyar 485 milyon 359 bin 200 TL'ye ulaştı. Ankapark sınırları içerisinde kalan bölüm için 765 milyon 600 bin TL, hayvanat bahçesi için 719 milyon 759 bin 200 TL istendi.


Geri Dön