26 / 04 / 2024

Ankapark hayvanat bahçesi ihalesi

Ankapark hayvanat bahçesi ihalesi

3'üncü kez ihalesi iptal edilen Ankapark için bugün yeniden ihaleye çıkıldı. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı ihaleye GBM Ticaret-Çelik ortak girişim grubunun teklif verdiği öğrenildi.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi 15 Haziran'da yeniden açılacak!

Dünyanın en büyük hayvanat bahçeleri arsında yer alan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 15 Haziran'da yeniden ziyarete açılacak.

Ankara Hayvanat Bahçesi ne zaman açılacak?

Projelendirme aşamasında olan Ankara Hayvanat Bahçesi için çalışmalar devam ediyor. Ankara Hayvanat Bahçesi'nin 2021 yılında açılması bekleniyor.

Samsun Sarıgazel'e hayvanat bahçesi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, "Sarıgazel Tabiat Parkı içerisinde bin 700 dönümlük alan içerisinde yapılacak olan Hayvanat Bahçesi ile hayvan dostlarımızı doğal yaşam alanına taşıyacağız" diye konuştu.

Ankapark sahibini buldu!

Dinozorlarıyla ünlü Ankapark sonunda sahibini buldu. GBM Ticaret- Çelik Ortak Girişim Grubu hayvanat bahçesi hariç Ankapark'ı yıllık 26 milyon 400 bin liraya 29 yıllığına kiraladı.

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aly Elsayed Salama ve Almoddather Alhadıdy ortaklığında kuruldu. 

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile ihaleye çıktı!

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile aynı anda ihale ediliyor. İhale 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Sakarya’da stat alanı Millet Bahçesi olacak!

Türkiye genelinde eski stat alanlarının yeşil alana dönüşünde önemli bir gelişme yaşandı. Sakarya’da eski stat alanının Millet Bahçesi olacak. 

Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi geliyor!

Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Millet bahçesi için çalışmalar hemen başlayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, Diyarbakır'ın eski stadının Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi kararının kentte pozitif bir ilgiyle karşılandığını söyledi. Eker, çalışmaların hemen başlayacağını belirtti. 

Zeytinburnu'na millet bahçesi müjdesi!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "İstanbul’da beş yerde daha millet bahçesi yapacağız. Bunlardan bir tanesini de Zeytinburnu’na yapacağız" dedi...

Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi projesinin detayları belli oldu. Millet Bahçesi'ne yönelik ilk kare ortaya çıktı..

Kahramanmaraş'ta Millet Bahçesi açıldı!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından geçen hafta açılan Türkiye'nin ilk Millet Bahçesi, başta Atatürk Havaalanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi olmak üzere diğer şehirlerdeki benzer projeler yapılacak.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Ankapark hayvanat bahçesi ihalesi Haberi

Ankapark hayvanat bahçesi ihalesi

Bugüne kadar düzenlenen ihalelerine talip çıkmayan Ankara’daki Ankapark için bugün yeniden ihale düzenlendi. Hayvanat bahçesi projesinin de dahil edildiği ihalede süpriz gelişmeler yaşandı.

İhale 20 Eylül’e ertelendi

Hürriyet'ten Murat Yılmaz'ın haberine göre, Ankara’daki dev eğlence parkının ihalesine  GBM Ticaret-Çelik ortak girişim grubu teklif verdi. Teklif veren şirketin evraklarının eksik olması nedeniyle ihale 20 Eylül’e ertelendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen ihale için daha önce de Azeri bir firma teklif vermiş o firmanın da evraklarının eksikliği nedeniyle ihale yine ertelenmişti.

İhale bedeli 1.4 milyar

Ankapark ve hayvanat bahçesinin her iki alandaki parselleri için muhammen bedel 1 milyar 485 milyon 359 bin 200 TL'ye ulaştı. Ankapark sınırları içerisinde kalan bölüm için 765 milyon 600 bin TL, hayvanat bahçesi için 719 milyon 759 bin 200...