25 / 04 / 2024

Ankapark'ın maliyeti 801.3 milyon dolar oldu!

Ankapark'ın maliyeti 801.3 milyon dolar oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesinde Ankapark'ın maliyetini açıkladı. Buna göre, Ankapark'ın maliyeti 801 milyon 288 bin 824 dolar şeklinde oldu.



Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) resmi internet sitesinde ilk kez Ankapark için gerçekleştirilen harcamaları yayınlandı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçmiş dönemde ihale edilen, işletilemeyen ve ABB'nin geri almak için hukuki mücadelesine devam ettiği Ankapark için gerçekleştirilen harcamaların toplam miktarı 801 milyon 288 bin 824 dolar şeklinde oldu. 

Ankapark ın maliyeti 801.3 milyon dolar oldu!

ABB resmi sitesi ana sayfasından erişilebilen sayfada Ankapark için yapılan harcamaların toplam tutarı olan 801 milyon 288 bin 824 dolarlık maliyete büyük ihalelerin sadece Ankapark'ta harcaması yapılan bölümlerin dahil edildiği bilgisi de madde madde belirtildi. Bu maliyet miktarına Ankapark haricinde gerçekleştirilen büyük ihalelerin toplam bedeli dahil edilmedi.

Ankapark ın maliyeti 801.3 milyon dolar oldu!

SAYFA SÜREKLİ OLARAK GÜNCELLENECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayına alınan sayfada, sayfanın sürekli güncelleneceği ve yakında geçmiş süreçte yapılan eksik ve hatalı işlerin, dinozor heykellerinin, kapıların, ithal ağaçların, saatlerin, robotların, özelleştirmelerdeki usulsüzlüklerin ve daha pek çok konunun bulunacağı aktarıldı.  Ankara  Büyükşehir Belediyesi'ne devrine ilişkin dava hala sürüyor. 

Ankara 6. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin bir sonraki duruşma gününü 28 Şubat 2022 olarak belirlediği Ankapark'ın ABB'ye verilmemesi, alanın tamamen sahipsiz durmasına, kablo hırsızlığı ile diğer hırsızlık vakalarının yükselmesine ve hasarın her geçen gün milyonlarca TL artmasını sağlıyor.

Ankapark'a ne kadar para harcandı?

Fatih Belediyesi'nden Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Melik Gökçek Ankapark'ın maliyetini açıkladı!


Geri Dön