29 / 03 / 2024

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 



Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, şu ana kadar yaklaşık 200 metruk yapının yıkımı tamamlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Belediyenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, ilçeye bağlı Hacettepe, Gültepe-Aktaş, Altınşehir, Cinderesi, Kale, Kayabaşı ve Solfasol mahallelerinde, bir çok metruk binanın ortadan kaldırılarak temizlenmesi için çalışma başlatıldı.

Ekipler, özellikle uyuşturucu, asayiş ve yasa dışı göç gibi konularda, suç ve suçlulara barınma alanı sağladığı ifade edilen metruk mekanların yıkılması için çalışıyor.

Ankara Altındağ da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Proje dahilinde ilçede belirlenen noktalarda şu zamana kadar yaklaşık 200 metruk hanenin yıkımının bittiği bölgenin, sosyal donatım ve yeşil alanlarla yeni bir çehre kazanması için çalışmaların aralıksız devam ettiği ifade edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin de destek verdiği çalışmaların, ay sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!


Geri Dön