19 / 04 / 2024

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil!

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil!

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil fırsatı. Büyükşehir Belediyesi’nin, başarılı öğrencilere, yaşlılara ve engellilere yaz hediyesi Akçay Tatil Kampı, her hafta gruplar halinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.



Kampın bu kez konukları ise Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi üyesi, yüzündeki çizgilere inat ruhunu genç tutan yaklaşık 300 kişilik grup oldu.


Haziran ayından bu yana Akçay’da, Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıldızlı otel konforundaki sosyal tesislerinde 300’er kişilik gruplar halinde birer hafta ücretsiz olarak ağırlanan misafirler; etkinlikler, geziler, turnuvalar ve çeşit çeşit eğlenceyle dolu muhteşem bir tatil keyfi yaşıyor.


Okullarında takdir ve teşekkür alarak büyük bir başarıya imza atan öğrencilerle, Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Hizmet Merkezi ve Engelliler Hizmet Merkezi üyelerini, yol, yemek, konaklama, gezi ve eğlencelerle dolu  “Her şey dahil ücretsiz” olarak Akçay’da ağırlayan Büyükşehir Belediyesi’nin tesisleri, her hafta ağırladığı ayrı bir grup ile şenleniyor.


 


-RUHU GENÇ YAŞLILARA UNUTULMAZ TATİL


Okulların kapanmasının ardından 21 Haziran’dan itibaren her hafta öğrenciler, yaşlılar ve engellilerden oluşan konukların ağırlandığı kamp, geçtiğimiz hafta yine etkinliklerle dolu günlere sahne oldu.


Ankara’dan otobüslerle yola çıkan 60 yaş üstü yaşlı vatandaşların ilk dakikalardan itibaren kurdukları dostluklarla renklenmeye başlayan, 5 yıldızlı otel konforundaki Büyükşehir Belediyesi’nin Akçay’da denize sıfır sosyal tesislerine ulaşılmasıyla da tam bir şölene dönüşen tatil keyfi, bir hafta boyunca devam etti.


İsteyenin denizde, isteyenin havuzda can kurtaranların güvenliği eşliğinde serinlediği, isteyenin çay bahçesinde sohbet ettiği, isteyenin ise odasında dinlendiği tesiste, adeta yok yok.


Yüzündeki çizgilere inat ruhunu genç tutan, eğlenmek ve yılların verdiği tecrübelerin ardından kendine zaman ayırmak isteyen yaşlı vatandaşların, çeşitli turnuvalarla eğlendiği, açık büfe yemek keyfi yaşadığı, kurdukları dostluklara gençlere örnek olduğu tatilin en güzel etkinliklerinden biri de ücretsiz geziler oluyor.


Çanakkale Şehitliği, Akçay, Edremit, Ayvalık ve Asos’a düzenlenen gezilerle 60’ından sonra yeni yerleri keşfetmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, spordan, çeşitli eğitimlere kadar pek çok konuda çeşitli aktivitelerle ücretsiz muhteşem bir yaz tatili fırsatı yaşıyorlar.


 


6 EYLÜL’E KADAR SÜRECEK


Yaz mevsimi boyunca dönüşümlü olarak birer haftalık düzenlenen ve öğrencileri, yaşlıları ve engellileri değişik zamanlarda misafir eden kamp, deniz kenarında tatil yapmanın keyfinin yanı sıra onlarca değişik güzelliği Başkentlilerle buluşturuyor.


Unutulmaz bir tatili Kaz Dağlarının yeşili ile Ege’nin masmavi sularının kucaklaştığı Akçay’da tadan 4 bine yakın Başkentli, Ankaralı olmanın ayrıcalığını yaşıyor.


6 Eylül’e kadar devam edecek olan ve her hafta farklı grupların ağırlanacağı Akçay’da tatil keyfi, doktor, hemşire, itfaiye, uzman eğitmenler, sosyal ilişkiler uzmanı, yemek personeli ve cankurtarandan oluşan yaklaşık 60 kişilik uzman kadroyla misafirlerine hizmet veriyor.


Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön