27 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 20 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazların ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleşecek.



Ankara Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, 29 Temmuz 2021 tarihinde 2 ilçede yer alan 20 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  15'i Çankaya ilçesi Karakusunlar Mahallesi’nde, 1’i Gölbaşı ilçesi Kızılcaşar Mahallesi’nde ve 4’ü ise İncek Mahallesi’nde bulunan gayrimenkuller kapalı zarf usulüyle satılacak.

Konut ve arsalar satılıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ihalede Çankaya ilçesi  Karakusunlar Mahallesi’ndeki 3+1 ve 4+1 oda-salonlu daireler ile Gölbaşı Kızılcaşar ile İncek Mahallelerindeki konut imarlı arsalar peşin ya da banka kredisi kullanılarak satın alınabilecek.  İhalede yer alan dairelerin fiyatları 950 bin TL’den başlarken, 145 ve 149 metrekare, 1 milyon 60 bin TL’den başlayan arsalar ise bin 326 ve 16 bin 200 metrekare aralığında farklı büyüklüklerden meydana geliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Ayrıntılar internet sitesinde

Ev almak isteyen vatandaşlar taşınmaz mal satış şartnamesi ve diğer eklerine ilişkin bilgileri mesai saatleri içerisinde Emniyet Mahallesi, Hipodrom Caddesi, No:5 Yenimahalle/Ankara adresinde bulunan 14. kattaki Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı’na gelerek inceleme yapabilirler. Ek olarak ayrıntılı bilgiler büyükşehir belediyesinin internet sitesinde yer alıyor.

Son teklif mektupları 29 Temmuz'da

Taşınmazlar için son mektupların 29 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 12.00’a kadar teslim edilmesi gerekiyor.  Ankara Büyükşehir Belediyesi 1. kat Encümen Toplantı Salonunda 29 Temmuz Perşembe günü yapılacak ihaleler saat 14.00 itibarıyla başlayacak.

-Kimlik/yetki/faaliyet/temsil belgeleri,

-İkametgah ilmühaberi (aslı),

-Teklif mektubu

-Taşınmaz mal satış şartnamesi

-Yer görme belgesi,

-Şartname alındı makbuzu,

-Geçici teminat alındı makbuzu veya 2886 sayılı kanuna uygun banka teminat mektubu

Ankara Ulus'ta 8.9 milyon TL'ye 3 yıllığına kiralık 200 iş yeri!


Geri Dön