24 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi kreş yaptırıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kreş yaptırıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenimahalle Ergazi Mahallesi´ndeki kendi mülkünün kullanım hakkını, üzerine kreş yaptırma şartı ile ihaleye çıkardı



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenimahalle Ergazi Mahallesi´ndeki 2 bin 665 metrekare yüzölçümüne sahip kendi mülkünün kullanım hakkını, üzerine kreş yaptırma şartı ile ihaleye çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı kendi mülkü olan 2 bin 665 metrekare büyüklükteki arsanın üzerine kreş yaptıracak. Belediye, arsa için bir milyon 792 bin 800 TL tahmini bedel ve 53 bin 784 TL geçici teminat tayin etti. İhale 19Ağustos tarihinde gerçekleşecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
---
Ankara Büyükşehir Belediyesi kreş yaptırıyor
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenimahalle Ergazi Mahallesi´ndeki 2 bin 665 metrekare büyüklüğündeki mülkünün kullanım hakkını, üzerine kreş yaptırma şartı ile ihaleye çıkardı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2 bin 665 metrekare büyüklükteki arsanın üzerine kreş yaptıramak için harekete geçti. Belediye, arsa için bir milyon 792 bin 800 TL tahmini bedel ve 53 bin 784 TL geçici teminat tayin etti. İhale 19 Ağustos tarihinde gerçekleşecek.
Emlakkulisi


Geri Dön