17 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi Panayır projesi ile ilçe ilçe eğlendiriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Panayır projesi ile ilçe ilçe eğlendiriyor!

“ Mahallede Şenlik Var panayır mahallede şenlik Panayırları ”, Başkent Ankara'yı iki ayrı koldan ilçe ilçe dolaşıp, özellikle de çocuklara unutulmaz günler yaşatmaya devam ediyor.



Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz aylarının vazgeçilmez eğlencesi haline gelen “Mahallede Şenlik Var panayir mahallede senlik 6.jpgPanayırları”, Başkent’i iki ayrı koldan ilçe ilçe dolaşıp, özellikle çocuklara unutulmaz günler yaşatmaya devam ediyor.


Yaz aylarının başlaması ve okulların tatil olmasıyla birlikte çocuklara karne hediyesi niteliğinde Başkent’i ilçe ilçe gezerek birbirinden güzel eğlenceler sunan panayır, faaliyete girdiği ilk günden bu yana genç, yaşlı, çocuk demeden eğlence rüzgarı estiriyor.


Başkent’in 9 ayrı noktasında ücretsiz eğlence sunan, Altınpark ve Sincan’daki meydanlarda Ramazan ayı boyunca akşamlara renk katan panayırlar, Bayramın ardından yeniden ilçelerdeki meydanlarda vatandaşlara yaz coşkusu yaşatıyor.



YÜZBİNLERCE BAŞKENTLİYE EĞLENME FIRSATI


Şişme oyuncaklardan lunaparklara, mini konserlerden tiyatro-kukla gösterilerine ve çekilişlerde verdiği hediyelerle yüz binlerce Başkentliye gönüllerince eğlenebileceği bir tatil sunan “Mahallede Şenlik Var Panayırları”, kurulduğu her ilçede vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.



PANAYIRLAR 1. GRUP


7 Ağustos’tan 11 Ağustos Pazartesi gününe kadar Akyurt’ta,


12 Ağustos’tan 16 Ağustos Cumartesi gününe kadar ise Yenimahalle’de,


PANAYIRLAR 2. GRUP


9 Ağustos Cumartesi gününe kadar Ayaş, daha sonra da 10 Ağustos’tan 14 Ağustos Perşembe gününe kadar Beypazarı’nda olacak.


Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön