20 / 04 / 2024

Ankara Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ihalesi 21 Nisan'a ertelendi!

Ankara Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ihalesi 21 Nisan'a ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 420 bin 414 metrekare konut alanının ihalesini 21 Nisan'a erteledi. İhale kapalı teklif usulüyle yapılacak.



Çankaya Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm Projesi toplam 315 milyon 310 bin 500 TL muhammen bedelle ihale edilecek. Kentsel dönüşüm projesinin ihalesi 21 Nisan Çarşamba günü saat 14:00'da gerçekleşecek.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın mülkiyetindeki 420 bin 414 metrekare konut alanının ihalesi Hipodrom Caddesi No:5 Kat: 19 Yenimahalle/  Ankara  adresindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi Binası Encümen Salonu'nda yapılacak.


İhaleye katılım göstermek isteyenlerin örneğine uygun teklif mektubu sunması gerekmektedir. İhaleye katılabilmek için gerekli şartname ve evrakların Hipodrom Caddesi No:5 Kat: 14 Yenimahalle/ Ankara adresindeki Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı'ndan temin edilmesi gerekmektedir. İhale şartnamesi bin TL bedel ile ihale gününden en geç 1 gün önceye kadar Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı'ndan alınabilir.


İhaleye katılmak için istenilen belgelerin noter tasdikli olması ve ayrı ayrı yevmiye numarasına sahip olması gerekmektedir. İhale için verilecek teklif mektubunda meblağ, yazı ve rakamların okunaklı olmalı ve mektupların üzerinde silinti ve kazıntı olmamalıdır.


İhalenin yapılacağı parseller ve değerleri;



Ankara Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ihalesi 21 Nisan a ertelendi!



İhaleye katılım gösterebilmek için gerekli belgeler;


a- Kanuni İkametgahı olması, tebligat için adres göstermesi.

b- Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi (2016 yılı vizeli) 

c- Noter tasdikli İmza sirküleri, 

d- Noter tasdikli vekaletname (gerekiyorsa), 

e- İsteklilerin, son 15 yıl içinde tek sözleşmeye dayalı yapmış oldukları işin keşif bedelinin toplamı, yapılacak işin keşif bedelinin % 50'si kadar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2015 yılı Yapı Yaklaşık Maliyetleri Hakkındaki Tebliği’nde belirtilen IV-A grubu veya Kamu İhale Kurumunun Yapım İşlerinde B Üst Yapı Bina İşleri II. Grup işlere ait iş bitirme belgesinde belirtilmiş olacaktır.

f- İşin keşif bedelinin % 25’i kadar kullanılmamış nakit kredi, % 25’ i kadar da banka referans mektubu verilecektir.

g- Yeni tarihli Gelir ve kurumlar vergisi borcu bulunmadı­ğına dair belge.

h- 2886 Sayılı Devlet İhale Kanuna göre cezalı olmadığına dair belge.(Firmalar taahhütname şeklinde verecek, daha sonra sorgulaması İdare tarafından yapılacaktır.)

ı- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına alınmış 9.459.315.-TL. Geçici teminat mektubu vemnesi. (Geçid teminatlar nakit para ise) Ankara Büyükşehir Belediyesi Veznesine yatırılıp alınacak alındı makbuzu verilecektir, 

j- İstekli şirket ise onaylı şirket tüzüğü, 

k- Yer Görme Belgesi

l- İstekliler, istenilen belgelerle birlikte teklif mektuplarını en geç ihale günü saat 12.00’ ye kadar ihalenin yapılacağı ENCÜMEN Başkanlığına, (Yazı İşleri ve Kararlar Dai­resi Başkanlığı) makbuz karşılığında verilmesi şarttır. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya herhangi bir nedenden dolayı (Telgraf ve postada) meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez.

m- Bu işin ihale Şartnamesi ve eklerinin satın alındığına dair (makbuz)belge.


Ankara Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ihalesi 10 Mart'ta!


Meryem KURTULDU/ Emlakkulisi.com


Geri Dön