25 / 04 / 2024

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi 2023 yılında açılacak...



Rönesans Holding bünyesinde sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiren Rönesans Eğitim Vakfı,  Ankara  Erman Ilıcak Fen Lisesi projesi ile hayata geçirdiği eğitim projelerine bir yenisini eklemek için düğmeye bastı. Kurulduğu tarihten itibaren, eğitim projelerini ön planda tutan Rönesans Eğitim Vakfı,  Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi’ nin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi nin temeli atıldı!

2023 yılında açılması planlanan Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi kampüsü içerisindeki öğrenci çalışma alanlarından, sosyal ve sportif alanlara kadar her detayı farklılık yaratacak biçimde sizayn edildi.Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi kampüsünde 24 derslikli okul binası, 240 kişilik kapalı spor salonu ve 200 yataklı öğrenci pansiyonu mevcut. Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi kampüsünde aynı zamanda laboratuvarlar, atölyeler, açık ve kapalı sosyal ve sportif alanlara da yer verilecek.

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi nin temeli atıldı!

Merakla beklenen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi; Ankara, İstanbul, Yozgat,  Amasya, Malatya, Kahramanmaraş ve Bursa’da anaokulu, ortaokul, lise, fen lisesi ve meslek yüksekokullarının dışında kütüphane ve hastane gibi kalıcı eserleri mevcut olan Rönesans Eğitim Vakfı’nın 9. eseri olma özelliğine sahip. 


Geri Dön