24 / 04 / 2024

Ankara Golfkent arsaları satışa çıktı!

Ankara Golfkent arsaları satışa çıktı!

Ankara Golfkent’teki konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar inşaat şirketleri, kooperatifler, müteahhitler ve yatırımcılar için satışa sunuldu.



Ankara’nın yatırım bölgesi Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Golfkent'teki imarlı arsalar Turyap tarafından satışa çıkarıldı.

Golfkent’teki kentsel tasarım onaylı, plan ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında konut, villa, iş merkezleri, ticari üniteler, anaokulu, ilkokul, ortaokul, sağlık tesisi ve spor tesis imarlı arsalar inşaat şirketleri, kooperatifler, müteahhitler ve yatırımcılara satışa sunuldu.

Toplam 450 dönüme yayılan uluslararası standartlarda golf sahasına sahip Golfkent'te 700 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. Satışlar, kat karşılığı, hasılat paylaşımlı olarak gerçekleşecek.

Satış ile ilgili değerlendirmede bulunan Turyap Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar, “Müteahhit veya yatırımcının önünü tıkayan süreç, önce imar bürokrasisi sonra yapımı planlanan konut veya ticari gayrimenkullerin satış hızıdır. Bu konuda karşılaşılan her türlü engel, yatırımın yapısını bozuyor. Turyap olarak Golfkent’te kentsel tasarım projesi onaylı, ruhsat aşamasındaki imarlı arsalarımızı hasılat paylaşımı ile inşaatını başlatan müteahhit veya yatırımcıya önemli bir iş önerimiz var. Yurt içinde ve yurt dışındaki 300’ün üzerindeki temsilcilik ağıyla pazarlama sürecini üstlenerek satışlara destek vereceğiz. Parlamenterler Konut Yapı Kooperatifi’ne sattığımız 320 konutluk arsanın inşaatı Ekim 2018 tarihinde başlıyor. Burada üretilen konut ve villaların satışını üstlendik. Yılların tecrübesi ile gayrimenkulün pazarlama süreçlerinde önemli başarılara imza attık. Emlak pazarlama şirketi olma yolculuğumuzda bilgi birikimimizi geliştiricilikle taçlandırıyoruz. Marka yaratmanın gücüne inanıyoruz. Proje tamamlandığında burada yaşayanlara  Ankara  Golfkent’te oturuyorum demenin gururunu yaşatacağız. Turyap’ın sunduğu satış sistemini arsalara talip olan müteahhit veya yatırımcıya birebir anlatmayı amaçlıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Nuran IŞIK/Emlakkulisi.com


Ankara Golfkent arsaları 28 Eylül'de satılacak!


Geri Dön