25 / 04 / 2024

Ankara Golfkent fiyat!

Ankara Golfkent fiyat!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Ankara Golfkent fiyat listesi 164 bin TL' den başlangıç gösteriliyor. Turyap imzasıyla yükselen Golfkent Evleri' nde ilk etap konut teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması bekleniyor...




Turyap tarafından hayata geçirilen  Golfkent  projesi Ankara'nın Yenimahalle semtinde inşa ediliyor.  Ankara  Golfkent fiyatları 164 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


2 bin 640 adet konutun yer aldığı Ankara Golfkent Konutları 3 etap halinde yükseliyor. Ankara Golfkent Evleri'nde satılık daire seçenekleri 1+1'lerden 5+1'lere kadar değişiyor.


Ankara Golfkent Evleri'nin birinci etap teslimlerinin 2013 yıl sonunda yapılması planlanıyor. Projenin ikinci etap teslimlerinin ise 24 ay sonra yapılması hedefleniyor.


Ankara Golfkent fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları 164 bin liradan başlayarak artış gösteriyor. 


Ankara Golfkent fiyatları dahilinde yapılacak ödemeler için konut bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak veriliyor ve geri kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Ankara Golfkent projesinde yürüyüş yolları, golf sahası, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar banysu, çocuk oyun alanları ve spor alanları gibi olanaklar bulunuyor.


Ankara Golfkent Konutları nerede?

Ankara Golfkent Konutları adres : Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 


Ankara Golfkent Konutları ulaşım krokisi!


Ankara Golfkent fiyat!


Ankara Golfkent Konutları iletişim!

Telefon: 0(312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön